For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Το κοριτσάκι που υιοθετήσαν ήταν ενήλικη με νανισμό.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου, ξετυλίγει την ιστορία, με τον Μάικλ Μπάρνετ να ισχυρίζεται ότι η Ναταλία απείλησε να σκοτώσει κάποιον από την οικογένεια στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Μπάρνετ λέει ότι η Ναταλία Γκρέις του είπε: «Σου υπόσχομαι ότι σε πέντε χρόνια κάποιος θα πεθάνει».

 

Ο ίδιος έχει μιλήσει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Curious Case of Natalia Grace», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη στο Investigation Discovery (ID) στις 29 Μαΐου.

 

Ο Μάικλ και η σύζυγός του, Κριστίν, υπέβαλαν αίτηση να αλλάξει το πιστοποιητικό γέννησης της Ναταλία Γκρέις και ένας δικαστής συμφώνησε το 2012, καθιστώντας την 23 αντί για 9 ετών. Στη συνέχεια, οι Μπάρνετ νοίκιασαν ένα διαμέρισμα για τη Ναταλία και κατέφυγαν στον Καναδά με τους τρεις βιολογικούς γιους τους.

 

«Είναι ενήλικη νάνος που προσποιείται ότι είναι παιδί»

Ο Μπάρνετ, στο τρέιλερ, φαίνεται να προειδοποιεί τους θεατές ότι θα μάθουν την «αλήθεια» -αλλά προσθέτει ότι «ίσως να μην τους αρέσει», υποστηρίζοντας ότι η Ναταλία Γκρέις είναι «μια ενήλικη κοινωνιοπαθής που προσποιείται ότι είναι παιδί».

leave your comment

Top
en_USEnglish