For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Αυτοκίνητα-Οχήματα

Δημοσίευση Δωρεάν Αγγελίας για Κλοπή Απώλεια Αυτοκίνητων-Οχημάτων

 

 

ΔΕΙΤΕ: Αγγελίες σχετικές  με Κλοπή Απώλεια Αυτοκίνητων-Οχημάτων-Φορτηγών

Αυτοκίνητο

Αγροτικό

Πώς να αποτρέψετε την κλοπή του αυτοκινήτου σας / Μην το κάνετε εύκολο για τους κλέφτες αυτοκινήτων

Θέλετε να κάνετε το όχημά σας λιγότερο ελκυστικό για τους κλέφτες αυτοκινήτων; Όσο πιο γρήγορα μπορεί να κλέψει ένας κλέφτης  το όχημά σας, τόσο πιο ελκυστικό είναι για αυτόν ή την σπείρα στην οποία ανήκει  .  Ακολουθούν οδηγίες από το vresto.com.gr ώστε  να μην γίνει  το όχημά σας ο επόμενος στόχος κάποιου  επίδοξου κλεφτή.

 

      Τι μπορείς να κάνεις

  1. Κρατήστε το όχημά σας κλειδωμένο  , ακόμα και κατά την οδήγηση.
  2. Όταν σταθμεύετε, μην αφήνετε ποτέ τα κλειδιά σας στο αυτοκίνητο. Κλείστε όλα τα παράθυρα και την ηλιοροφή και βεβαιωθείτε οτι ασφαλίσατε τις πόρτες   .
  3. Ποτέ μην απομακρύνεστε απο το όχημα σας , αφήνοντας το  σε λειτουργία ,έστω και  μερικά δευτερόλεπτα  είναι αρκετά για κάποιον ώστε να σας το αφαιρέσει .
  4. Αποφύγετε να αφήνετε πολύτιμα αντικείμενα μέσα στο όχημά σας όπου οι περαστικοί μπορούν να τα δουν.
  5. Μάθετε πού πηγαίνετε. Αποφύγετε  περιοχές με  υψηλή  εγκληματικότητα  , επιλέξτε εναλλακτική διαδρομή ακόμη και αν    διαρκεί περισσότερο.
  6. Εγκαταστήστε ένα αξιόπιστο αντικλεπτικό σύστημα στο όχημά σας, εάν δεν διαθέτει. Οι κλέφτες συχνά διστάζουν να κλέψουν οχήματα εάν γνωρίζουν ότι τα αυτοκίνητα αυτά  σύστημα  εντοπισμού  από τις Αρχές .
  7. Οι κλέφτες πραγματικά  λατρεύουν να εργάζονται στο σκοτάδι. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τη νύχτα σχετικά με το πού σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας. Παρκάρετε το σε μια καλά φωτισμένη περιοχή, εάν είναι δυνατόν.
  8.  Αφήστε το σταθμευμένο  αυτοκίνητό σας  με τους τροχούς στραμμένους προς το πεζοδρόμιο ή κάποιο άλλο εμπόδιο. Αυτό το καθιστά πιο δύσκολο για τους κλέφτες εάν επιχειρήσουν να το ρυμουλκήσουν
  9. Εάν αντιμετωπίσετε ένα κλεφτή  , μην αντισταθείτε..Τα αυτοκίνητα μπορούν να αντικατασταθούν. εσείς όχι.
  10. Κρατήστε την ψυχραιμία σας όσο δύσκολο και αν είναι  αυτό. Προσπαθήσετε να συγκρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικα του κλέφτη  και  των   συνεργών του  ώστε να βοηθήσετε τις διωκτικές Αρχές  στις έρευνες εντοπισμού του .
  11. Να θυμάστε πάντα τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος σας,τα αναγνωριστικά χαρακτηριστικα του  και συγκρατείστε  τη κατεύθυνση προς την οποία διέφυγε ο δράστης με αυτό , ώστε να δώσετε άμεσα τα απαιτούμενα στοιχειά και τις πληροφορίες στο  100 ή την Άμεση Δράση σε περίπτωση που είστε παρόν κατά την αφαίρεση του ή υποχρεωθήκατε  με βια ή απειλή βιας  να το παραδώσετε σε κλεφτή /ες   .
  12. Μια λανθασμένη  πληροφόρηση στους αστυνομικούς που θα κληθούν για τον εντοπισμό του δράστη και του κλεμμένου οχήματος σας ,  στα κρίσιμα πρώτα λεπτά  μετά την αφαίρεση του οχήματος ίσως αποβούν μοιραία  για την εξέλιξη των ερευνών.

Τύποι αντικλεπτικών συστημάτων

  Ποιον αντιμετωπίζετε

    Επαγγελματίες κλέφτες

    Προτιμούν αυτοκίνητα ,κυρίως δημοφιλή μοντέλα, των οποίων τα ανταλλακτικά είναι εμπορεύσιμα.

Αυτοί οι κλέφτες συνήθως μετατρέπουν τα αυτοκίνητα που κλέβουν σε “ψιλοκομμένα καταστήματα”, τα οποία τα αποσυναρμολογούν και πουλάνε για ανταλλακτικά.

Κλέβουν επίσης αυτοκίνητα για εξαγωγή σε άλλες χώρες, συχνά «κλέβουν κατά παραγγελία» για να ικανοποιήσουν αιτήματα για συγκεκριμένους τύπους οχημάτων

Η Μέθοδος  της  Απασχόλησης :μπορεί ένα αυτοκίνητο οδηγούμενο από κλέφτες να σας  χτυπήσει από πίσω, ώστε να σκηνοθετηθεί ένα τροχαίο  και μόλις εσείς  σταματήσετε και κατεβείτε για να ελέγξετε τη ζημιά ,ένας  συνεργός  αστραπιαία να κινηθεί προς το όχημα σας και να σας το αφαιρέσει .

Εάν ένα άλλο αυτοκίνητο χτυπήσει το δικό σας και αισθανθείτε οτι έγινε σκόπιμα  , οδηγήστε σε μια κατοικημένη περιοχή και με το κινητό τηλέφωνο, καλέστε αμεσα την αστυνομία για βοήθεια.

 

Top
en_USEnglish