For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΜΗΧΑΝΗ-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΜΗΧΑΝΗ-ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ κ.α

Πως συμπληρώνω την Δήλωση απώλειας  ενός αντικειμένου ως χαμένο  ή κλεμμένο στο vresto.com.gr  .

Εάν έχετε χάσει ένα αντικείμενο ή έχετε πέσει θύμα κλοπής, οι ακόλουθες απλές οδηγίες  θα σας βοηθήσουν να  το δημοσιεύσετε  στο vresto.com.gr ,την μοναδική  ολοκληρωμένη ηλεκτρονική Πύλη στην Ελλάδα με ανανεωμένες πληροφορίες για ό,τι έχασες ή βρήκες.  .

Πώς μπορώ να αναφέρω μια απώλεια  στο vresto.com.gr;
Εάν έχετε απωλέσει  ένα αντικείμενο ή το όχημα σας , θα πρέπει  να συνδεθείτε αφού πρώτα  εγγραφείτε με έναν  λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπορέσετε το δηλώσετε  στο vresto.com.gr.

Μέσα από  το λογαριασμό σας   κάντε κλικ στο κουμπί με  τον τίτλο   Δημοσίευσε δωρεάν αγγελία και ανακαλύψτε  πόσο  γρήγορα θα έχετε ολοκληρώσει την  αναγγελλία  απώλειας  σας μέσα σε λίγα λεπτά , ακολουθώντας  τα   πολύ απλά βήματα που περιγράφονται εδώ .

1.  Γράψτε στο κουτάκι  Τίτλος της Αγγελίας.  έναν περιληπτικό τίτλο της αγγελίας σας.    

2.Στο κουτάκι με τίτλο Κατηγορία που ανήκει η Αγγελία σας επιλέξτε την κατηγορία ΚΛΟΠΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.

3. Στην υποκατηγορία  που ακολουθεί επιλέξτε Οχήματα Δίτροχα σε περίπτωση που απωλέσατε αντίστοιχα όχημα ή μοτ/τα ή επιλέξτε Αντικείμενα Είδη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων.

4.Αμεσως μετά επιλέξτε από την υποκατηγορία το είδος Οχήματος ή Δίτροχου που σας αφαιρέθηκε ή  το είδος του αντικειμένου που απωλέσατε ανάμεσα σε αυτά που σας προτείνονται .

Βρέθηκε

Top
en_USEnglish