Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

Το κοριτσάκι που υιοθετήσαν ήταν ενήλικη με νανισμό.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου, ξετυλίγει την ιστορία, με τον Μάικλ Μπάρνετ να ισχυρίζεται ότι η Ναταλία απείλησε να σκοτώσει κάποιον από την οικογένεια στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Μπάρνετ λέει ότι η Ναταλία Γκρέις του είπε: «Σου υπόσχομαι ότι σε πέντε χρόνια κάποιος θα πεθάνει».

 

Ο ίδιος έχει μιλήσει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Curious Case of Natalia Grace», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη στο Investigation Discovery (ID) στις 29 Μαΐου.

 

Ο Μάικλ και η σύζυγός του, Κριστίν, υπέβαλαν αίτηση να αλλάξει το πιστοποιητικό γέννησης της Ναταλία Γκρέις και ένας δικαστής συμφώνησε το 2012, καθιστώντας την 23 αντί για 9 ετών. Στη συνέχεια, οι Μπάρνετ νοίκιασαν ένα διαμέρισμα για τη Ναταλία και κατέφυγαν στον Καναδά με τους τρεις βιολογικούς γιους τους.

 

«Είναι ενήλικη νάνος που προσποιείται ότι είναι παιδί»

Ο Μπάρνετ, στο τρέιλερ, φαίνεται να προειδοποιεί τους θεατές ότι θα μάθουν την «αλήθεια» -αλλά προσθέτει ότι «ίσως να μην τους αρέσει», υποστηρίζοντας ότι η Ναταλία Γκρέις είναι «μια ενήλικη κοινωνιοπαθής που προσποιείται ότι είναι παιδί».

άφησε το σχόλιό σου

Μπλουζα
elGreek