For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Γάτα που χαρίζεται-δίνεται-για-υιοθεσία

Δημοσίευση Δωρεάν Αγγελίας για Γάτα που χαρίζεται-δίνεται-για-υιοθεσία

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ΔΕΙΤΕ: Αγγελίες σχετικές  με  Γάτες που χαρίζονται-δίνονται-για-υιοθεσία

Γάτα

Πώς έδωσα τη γάτα μου (και γιατί ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ)

Δημοσίευσα ένα φυλλάδιο γύρω από τη γειτονιά για να τον βρω σπίτι
Επειδή μου στάλθηκε σε ανάθεση, έπρεπε να σταματήσω το αγαπημένο μου αγόρι. Πρώτα, προσπάθησα να βρω ένα ανάδοχο σπίτι για αυτόν, αλλά δεν ήμουν επιτυχής. Στη συνέχεια προσπάθησα να βρω κάποιον από τη γειτονιά μου. Αυτό έγραψα στο φυλλάδιο που δημοσίευσα γύρω από τη γειτονιά:

Η όμορφη αρσενική γάτα χρειάζεται νέο σπίτι
Γεια! Το όνομά μου είναι KC (προφέρεται Casey) και χρειάζομαι μια ανάδοχη μαμά που θα με αγαπήσει και θα με φροντίσει για ένα χρόνο. Με αγαπούσαν και θαυμάζω από τότε που ήμουν λίγο tyke. Δεν νομίζω ότι ήμουν χαλασμένος, αλλά σίγουρα είχα πολύ ευγενική προσοχή. Γι ‘αυτό είμαι τόσο χαλαρός τώρα.

Τότε συνέβη μια καταστροφή – η μαμά στάλθηκε σε ανάθεση για ένα χρόνο! Η μαμά δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να πάρει την ανάθεση. Αν και προσπάθησε τόσο σκληρά για να βρει ένα ανάδοχο σπίτι για μένα, δεν μπορούσε να βρει ένα. Δοκίμασε πραγματικά, όπως και οι φίλοι της.

Η μαμά λέει ότι θέλει να βρει κάποιον που θα ήθελε να με πάει σπίτι για ένα χρόνο, ενώ ολοκληρώνει την αποστολή της και βρίσκει ένα σπίτι και για τους δύο. Λέει ότι θα ξαναγυρίσουμε μαζί, αλλά θέλει το καλύτερο για μένα. Έχουμε συζητήσει τη δυνατότητα κάποιου να με αγαπά τόσο πολύ που να θέλει να με κρατήσει. Θέλω λοιπόν να είμαι όσο το δυνατόν πιο θετικός για το πού βρίσκομαι τώρα και για το πού πηγαίνω στη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό για τη μαμά. Με αγαπά τόσο πολύ.

Θέλετε να με ανατρέξετε για λίγο;

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει τη γάτα μου
Την τελευταία ημέρα που έπρεπε να φύγω, πήγα το KC σε καταφύγιο ζώων. Επέλεξα αυτό το καταφύγιο επειδή η Σάρα, μια γυναίκα της οποίας η γάτα δωρίζει αίμα στη δική μου, έτρεξε το μέρος. Ο KC γνώρισε μερικά καλά παιδιά στο καταφύγιο: Skittles και Squeek. Ήταν πολύ όμορφοι συνάδελφοι!

Η γάτα μου ήταν τώρα για υιοθεσία. Όταν το κατοικίδιο ζώο σας πηγαίνει σε καταφύγιο ζώων, είτε υιοθετείται είτε αποβάλλεται. Όμως, σε αυτό το συγκεκριμένο καταφύγιο, εκτός εάν ένα ζώο είναι πολύ άρρωστο, δεν «καταστρέφουν» μακράς διαρκείας, μη υιοθετούμενα ζώα. (Whew!) Το καταφύγιο της κοινότητας  προσπαθεί πολύ σκληρά να βρει αγαπημένα σπίτια για τους τετράποδους επισκέπτες του.

Μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να παραμείνει πολύ καιρό σε καταφύγιο ζώων
Η Σάρα, η διευθύντρια του καταφυγίου, δεν ήθελε να παραμείνει στο καταφύγιο η ΚΚ γιατί δεν μπορούσε να βγει έξω όπως είχε συνηθίσει, και παρόλο που τα καταλύματα ήταν εξαιρετικά καθαρά, ήταν πολύ περιορισμένα. Η Σάρα ήξερε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων για να βρουν ένα νέο κατοικίδιο ζώο αντί να πάνε σε καταφύγιο ζώων. Έτσι, το συντομότερο δυνατό, τακτοποίησε την KC να πάει σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων

Η γάτα μου υιοθετήθηκε τελικά από μια άλλη οικογένεια

Top
en_USEnglish