For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ 🐕- Ωρωπός Σκύλος- Κορυδαλλός
Description
Αμοιβή : Free
Date : January 1, 2022
Condition : Λευκό
Location : Κορυδαλλός, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Σκύλος Κλάπηκε-Χάθηκε Λευκό, Γκριφον κανις Κορυδαλλός

2022-01-01 01:56:17
Ακούει στο όνομα Λιζα χαθηκε στην περιοχή κορυδαλλός φορούσε ακριβώς αυτα που είναι στην φωτό είναι Γκρίφον με κανις

Σκύλος Κλάπηκε-Χάθηκε Λευκό, Γκριφον κανις Κορυδαλλός

Color:Λευκό

Search terms: Σκύλος Κλάπηκε-Χάθηκε Λευκό, Γκριφον κανις Κορυδαλλός

Some advises forΣκύλος

.

Ελπίζουμε ότι το σκυλί σας δεν θα χαθεί ποτέ, αλλά είναι μια ατυχής πραγματικότητα που τα σκυλιά μπορούν, και κάνουν, να περιπλανηθούν ή να φύγουν. Αντί να πιάσετε απροσεξία, γιατί να μην αρχίσετε να προετοιμάζεστε τώρα; Με αυτόν τον τρόπο, αν βρεθείτε να ψάχνετε για χαμένο σκυλί, θα ξέρετε πώς να τους επιστρέψετε στο σπίτι το συντομότερο δυνατό. 

Ακολουθούν συμβουλές για την εύρεση χαμένου σκύλου.



1. Ελέγξτε πρώτα το σπίτι σας
Πριν ξεκινήσετε μια ευρεία αναζήτηση για να βρείτε ένα χαμένο σκυλί, βεβαιωθείτε ότι έχουν φύγει. Ο σκύλος σας μπορεί να παγιδευτεί κάπου μέσα στο σπίτι σας, γκαράζ, υπόστεγο αυλής ή αλλού στην ιδιοκτησία σας. Κάντε μια διεξοδική αναζήτηση και σκεφτείτε να έχετε μαζί σας μερικές από τις αγαπημένες απολαύσεις ή παιχνίδια του σκύλου σας.

2. Επεκτείνετε την αναζήτησή σας
Μόλις προσδιορίσετε το σκυλί σας, στην πραγματικότητα, διέφυγε από την ιδιοκτησία σας, ελέγξτε τη γειτονιά σας, τα πάρκα, τα σχολεία και άλλες γειτονικές περιοχές. Σκεφτείτε ότι τα τεχνητά όρια που δεν θα διασχίζατε - βιομηχανικές ζώνες, ιδιότητες γειτόνων κ.λπ. - δεν δημιουργούν εμπόδια σε ένα σκυλί. Εάν μια περιοχή είναι προσβάσιμη, υπάρχει πιθανότητα ο σκύλος σας να έχει περιπλανηθεί. Φυσικά, φροντίστε να ρωτήσετε τους γείτονές σας πριν κάνετε αναζήτηση στις αυλές ή στα κτήρια τους.

3. Γίνετε κοινωνικοί
Μην το πηγαίνετε μόνοι - βρείτε βοήθεια! Πραγματοποιήστε την κλήση, πηγαίνετε από πόρτα σε πόρτα, στείλτε email και αλληλεπιδράστε με το δίκτυο κοινωνικών μέσων. Είναι εκπληκτικό πόσα κατοικίδια βρέθηκαν μετά από μια ανάρτηση στο Facebook. Ελέγξτε για διάφορες τοπικές και περιφερειακές ομάδες χαμένων κατοικίδιων ζώων στο Facebook και δημοσιεύστε φωτογραφίες και αναλυτικές πληροφορίες εκεί.

Το Pawboost θα κοινοποιήσει τη χαμένη ανάρτηση κατοικίδιων ζώων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον ιστότοπό τους και μέσω ειδοποιήσεων μέσω email για όποιον έχει εγγραφεί στην περιοχή σας. Το Reddit έχει περιοχή Lost & Found Pet . Το Craigslist  είναι επίσης ένας κοινός ιστότοπος όπου οι άνθρωποι δημοσιεύουν σχετικά με χαμένα και βρέθηκαν κατοικίδια ζώα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε έναν πόρο για συγκεκριμένη γειτονιά, όπως το Nextdoor . Αυτά τα εργαλεία μπορούν πραγματικά να κάνουν μεγάλη διαφορά.

4. Επισημάνετε και ενημερώστε το μικροτσίπ του σκύλου σας
Εάν ο σκύλος σας είναι μικροτσίπ, τώρα θα ήταν καλή στιγμή να καλέσετε την εταιρεία μικροτσίπ (1) να τους ενημερώσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας λείπει και (2) να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι ενημερωμένα . Εάν ο σκύλος σας δεν έχει μικροτσίπ, παρακαλούμε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό! Τα μικροτσίπ είναι ένα ασφαλές, απλό, φθηνό και αξιόπιστο εργαλείο που βοηθά να χαθούν τα σκυλιά στο σπίτι και να τα κρατήσει μακριά από καταφύγια. Τα μικροτσίπ πραγματικά επανενώνουν οικογένειες και σώζουν ζωές. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας φοράει μια  ανανεώσιμη ετικέτα κωδικού QR από το PetHub , επικοινωνήστε μαζί του επίσης για να ειδοποιήσετε ότι λείπει το κατοικίδιο ζώο σας. Επιπλέον, βεβαιωθείτε και συνδεθείτε στο προφίλ του κατοικίδιου ζώου σας και προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερες ενημερωμένες πληροφορίες.

5. Πηγαίνετε όπου βρέθηκαν κατοικίδια
Σκεφτείτε πού θα πήγατε ένα χαμένο κατοικίδιο ζώο εάν βρήκατε ποτέ ένα χωρίς ταυτότητα. Πιθανότατα θα ήταν σε ένα από τα τοπικά καταφύγια, τις υπηρεσίες ζώων της κομητείας ή ένα τοπικό κτηνιατρικό νοσοκομείο (μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα τοπικά κτηνιατρικά νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης , σε περίπτωση που το κατοικίδιο ζώο σας τραυματίστηκε). Καλέστε ή επισκεφθείτε αυτά τα μέρη και δώστε τους μια τρέχουσα εικόνα του κατοικίδιου ζώου σας. Απλώς να είστε υπομονετικοί με το προσωπικό του καταφυγίου ή του κτηνιάτρου. μπορεί να αντιμετωπίζουν πολλά άρρωστα κατοικίδια ζώα και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να αφήσετε μια αφίσα " Lost Pet " και να επιστρέφετε μαζί τους καθημερινά για να δείτε αν ο σκύλος σας έχει εμφανιστεί. 

6. Πηγαίνετε όπου πηγαίνουν οι άνθρωποι
Επεκτείνετε την προσέγγιση χρηστών ακόμη περισσότερο τοποθετώντας αφίσες " Lost Dog " σε περιοχές με υψηλή κυκλοφορία. Ρωτήστε τοπικά καταστήματα - καφετέριες, παντοπωλεία, εστιατόρια - και την τοπική βιβλιοθήκη σας εάν μπορείτε να κρεμάσετε μια αφίσα. Σκεφτείτε μέρη στην περιοχή σας που προσελκύουν πολλά άτομα τόσο από κοντά όσο και από μακριά. ένας από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να αναγνωρίσει το σκυλί σας. 

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Location

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Top
en_USEnglish