For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic

Κλάπηκε BMW E60 M5 χρώματος Interlagos Μπλέ με λευκό σαλόνι στις 04/01/2022 ξημερώματα από υπόγειο πάρκινγκ στα Βριλήσσια, έφφερε πινακίδας Ελβετίας ΖΗ269599 Αυτοκίνητο- Βριλήσσια

  • Κλάπηκε BMW E60 M5 χρώματος Interlagos Μπλέ με λευκό σαλόνι στις 04/01/2022 ξημερώματα από υπόγειο πάρκινγκ στα Βριλήσσια, έφφερε πινακίδας Ελβετίας ΖΗ269599 Αυτοκίνητο- Βριλήσσια
  • Κλάπηκε BMW E60 M5 χρώματος Interlagos Μπλέ με λευκό σαλόνι στις 04/01/2022 ξημερώματα από υπόγειο πάρκινγκ στα Βριλήσσια, έφφερε πινακίδας Ελβετίας ΖΗ269599 Αυτοκίνητο- Βριλήσσια
  • Κλάπηκε BMW E60 M5 χρώματος Interlagos Μπλέ με λευκό σαλόνι στις 04/01/2022 ξημερώματα από υπόγειο πάρκινγκ στα Βριλήσσια, έφφερε πινακίδας Ελβετίας ΖΗ269599 Αυτοκίνητο- Βριλήσσια
  • Κλάπηκε BMW E60 M5 χρώματος Interlagos Μπλέ με λευκό σαλόνι στις 04/01/2022 ξημερώματα από υπόγειο πάρκινγκ στα Βριλήσσια, έφφερε πινακίδας Ελβετίας ΖΗ269599 Αυτοκίνητο- Βριλήσσια
Description
Αμοιβή : €1.00 (Δίδεται Αμοιβή)
Date : January 9, 2022
Location : Βριλήσσια, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Κλάπηκε-Χάθηκε Αυτοκίνητο Bmw 5 , BMW M5 Βριλήσσια

2022-01-09 00:14:03
Κλάπηκε BMW E60 M5 χρώματος Interlagos Μπλέ με λευκό σαλόνι στις 04/01/2022 ξημερώματα από υπόγειο πάρκινγκ στα Βριλήσσια, έφφερε πινακίδας Ελβετίας ΖΗ269599

Κλάπηκε-Χάθηκε Αυτοκίνητο Bmw 5 , BMW M5 Βριλήσσια

Manufacture:Bmw

Type:5

Search terms: Κλάπηκε-Χάθηκε Αυτοκίνητο Bmw 5 , BMW M5 Βριλήσσια

Some advises forΑυτοκίνητο

.

Μην αφήνετε το όχημά σας χωρίς επιτήρηση ενώ λειτουργεί.

Μην δίνετε στους κλέφτες λόγο να κλέψουν το όχημά σας αφήνοντας πολύτιμα αντικείμενα ή ανταλλακτικά στη θήκη του κυπέλλου σας. Εάν πρέπει να αφήσετε πολύτιμα αντικείμενα στο όχημά σας, τοποθετήστε τα στον χώρο αποσκευών ή στο γάντι.

Μην αφήνετε τα κλειδιά σας στην ανάφλεξη και μην αφήνετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας όταν σταθμεύετε.

Μην αφήνετε εφεδρικά κλειδιά στο γάντι ή σε άλλο χώρο. Μπορεί να είναι βολικό, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να κλέψετε το όχημά σας.

Βάλτε μια κλειδαριά τιμονιού. Ο χρόνος είναι ένας παράγοντας για τους κλέφτες. εάν πρόκειται να τους πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να κλέψουν το όχημά σας, μπορεί να τα αποτρέψει.

Σταθμεύστε το όχημά σας σε γκαράζ.

Παρκάρετε σε καλά φωτισμένα μέρη. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να σταθμεύσετε σε μια ασφαλή παρτίδα με έναν συνοδό ή κάμερες ασφαλείας.

Στρέψτε τα παράθυρα και βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες.

Εξοπλίστε το όχημά σας με σύστημα ασφαλείας ή αγοράστε ένα όχημα με σύστημα ασφαλείας.

Κάντε πιο δύσκολο για τους κλέφτες να ρυμουλκήσουν το όχημά σας χρησιμοποιώντας το φρένο έκτακτης ανάγκης και γυρίζοντας τους τροχούς σας στο πλάι.

Εγκαταστήστε εξωτερικές κάμερες ασφαλείας εάν σταθμεύετε έξω.
Εγκαταστήστε έναν διακόπτη ανάφλεξης εάν το όχημά σας δεν διαθέτει υποχρεωτικό σύστημα ακινητοποίησης κινητήρα .

Χρησιμοποιήστε μια κλειδαριά φρένων.
Ελέγξτε εάν το όχημά σας είναι συχνά στοχευμένο από κλέφτες και εάν ναι, λάβετε επιπλέον μέτρα για να το προστατεύσετε.

Τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση κλοπής οχήματος:
Σε περίπτωση που το όχημά σας κλαπεί ποτέ, η εφαρμογή αυτών των συμβουλών πριν συμβεί μπορεί να βοηθήσει κατά τη διαδικασία ανάκτησης:

Έχετε το VIN σας χαραγμένο στα παράθυρά σας. Θα είναι περισσότερη δουλειά για έναν κλέφτη να πουλάει ανταλλακτικά αυτοκινήτων και να αφαιρεί χαρακτικά.
Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία GPS για να παρακολουθείτε το όχημά σας εάν κλαπεί ποτέ.
Αφήστε μερικές επαγγελματικές κάρτες στο όχημά σας. Θα βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει σε ποιον ανήκει το όχημα ή να επαληθεύσει ότι είστε ο ιδιοκτήτης.
Τι να κάνετε μετά από κλοπή οχήματος:
Αναφέρετε την κλοπή στην αστυνομία . Όσο πιο γρήγορα αναφέρετε την κλοπή, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες να ανακτηθεί. Θα σας ζητήσουν λεπτομέρειες όπως:
Η χρονιά, η μάρκα, το χρώμα και το μοντέλο του οχήματός σας
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ
Αριθμός αναγνώρισης οχήματος (VIN)
Σειριακοί αριθμοί ειδικού εξοπλισμού, εάν υπάρχει
Ειδικές σημάνσεις, όπως προηγούμενες ζημιές, βαθουλώματα και γρατσουνιές
Φροντίστε να σημειώσετε τον αριθμό αρχείου της αστυνομίας. Όταν υποβάλλετε αξίωση, ο ασφαλιστής σας θα το ζητήσει.

Αναφέρετε την αξίωσή σας.
Κανονίστε για εναλλακτική μεταφορά.
Περιμένετε για να έρθει σε επαφή ένας ρυθμιστής μαζί σας.
Πληρώστε την έκπτωση. Η ασφάλιση καλύπτει το υπόλοιπο κόστος επισκευών.
.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Location

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Top
en_USEnglish