For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic

κλάπηκε ποδήλατο Χανιά Οχήματα-Δίτροχα- Χανιά

  • κλάπηκε ποδήλατο Χανιά Οχήματα-Δίτροχα- Χανιά
Description
Αμοιβή : Price On Call
Date : September 25, 2020
Location : Χανιά, Ελλάδα

Κατηγορία: ΚΛΟΠΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

ΚΛΟΠΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ποδήλατα Ηλεκτρικά Πατινια Χανιά

2020-09-25 19:19:04
χάθηκε το ποδήλατο αυτό στη περιοχή του κουμπε στα Χανιά όταν το κλέψανε ήταν χωρίς καλάθι μπροστά και είχε στο πλάι 2 αυτοκόλλητα που έλεγαν ΣΦΑΚΙΑ παρακαλώ όποιος το δει να μας ειδοποιήσει

ΚΛΟΠΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ποδήλατα Ηλεκτρικά Πατινια Χανιά

Search terms: ΚΛΟΠΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ποδήλατα Ηλεκτρικά Πατινια Χανιά

Some advises forΟχήματα-Δίτροχα

.


Οχηματα- Διτροχα- Κλοπή- απώλεια - Συμβουλές

Κρατώντας το αυτοκίνητό σας ασφαλές: Συμβουλές για την πρόληψη της αυτόματης κλοπής

Οι κλέφτες έχουν γίνει ολοένα και πιο συνειδητοποιημένοι, χρησιμοποιώντας έξυπνα κλειδιά για να κλέψουν αυτοκίνητα και να αλλάξουν αριθμούς αναγνώρισης οχήματος για να αποφύγουν τον εντοπισμό, λέει ο III. Λοιπόν, πώς βοηθάτε να προστατευτείτε από το να πέσετε θύμα κλοπής αυτοκινήτων; Να είστε προσεκτικοί για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και να λαμβάνετε προληπτικά μέτρα για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας ασφαλές. Εδώ είναι 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από κλοπή.

1. Κλειδώστε τις πόρτες σας
Το να κρατάτε κλειδωμένες τις πόρτες σας είναι το πρώτο βήμα για την αποτροπή ενός κλέφτη. Είναι καλό να συνηθίζετε να ελέγχετε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας.

2. Αφαιρέστε τα κλειδιά σας από το όχημα
Μην αφήνετε ποτέ τα κλειδιά σας στην ανάφλεξη, λέει το Εθνικό Γραφείο Εγκλήματος Ασφαλίσεων (NICB). Εάν το κλειδί σας είναι στο αυτοκίνητο, ένας κλέφτης μπορεί απλά να σπάσει ένα παράθυρο και να φύγει. Το Firestone προειδοποιεί επίσης να μην αφήσετε το αυτοκίνητό σας να τρέχει, ακόμα κι αν πηγαίνετε σε ένα κατάστημα για μια γρήγορη αποστολή. Ένα τρέξιμο οχήματος μπορεί να είναι ένα εύκολο σημάδι για έναν κλέφτη, ειδικά εάν είναι χωρίς επίβλεψη ή ξεκλείδωτο.

Αποκτήστε μια γρήγορη, εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης σήμερα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΚΑΛΥΨΗΣ
Επιλέξτε Τύπος προσφοράς
ΕΙΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
3. Μην αφήνετε ένα ανταλλακτικό κλειδί κοντά στο όχημά σας
Η Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας Κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό (NHTSA) συνιστά τη λήψη των κλειδιών σας όταν φεύγετε από το αυτοκίνητό σας. Μερικοί άνθρωποι κρατούν ένα εφεδρικό κλειδί κάτω από το αυτοκίνητο ή στο κουτί με γάντι, σε περίπτωση που κλειδωθούν - αλλά οι κλέφτες ξέρουν πού να ελέγξουν για ένα επιπλέον κλειδί. Ενώ το κλείδωμα έξω από το αυτοκίνητό σας είναι πόνος, σκεφτείτε την πιθανή ταλαιπωρία του αυτοκινήτου σας να κλαπεί.

4. Κλείστε τα παραθυρα
Κρατήστε τα παράθυρά σας κλειστά εντελώς, λέει η NICB. Ένας κλέφτης μπορεί απλά να φτάσει στο αυτοκίνητό σας μέσω ενός ανοιχτού παραθύρου - παίρνοντας ό, τι μπορούν να φτάσουν ή ξεκλειδώνοντας την πόρτα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο όχημά σας και σε όλα όσα περιλαμβάνονται σε αυτό.

5. Πάρκο σε περιοχές με καλή φωτιά
Αποφύγετε τη στάθμευση σε περιοχές με χαμηλό φωτισμό ή μέρη που δεν είναι άμεσα ορατά από τους περαστικούς. Η Firestone Complete Auto Care προτείνει τη στάθμευση κάτω από ένα φως και σε καλά διακινούμενη περιοχή, καθώς οι κλέφτες μπορεί να αποφευχθούν αν γνωρίζουν ότι μπορούν εύκολα να δουν.

6. Εγκαταστήστε ένα ηχητικό σύστημα συναγερμού και αντικλεπτική συσκευή
Το NHTSA συνιστά την εγκατάσταση ενός ηχητικού συστήματος συναγερμού, εάν το αυτοκίνητό σας δεν συνοδεύτηκε από ένα, και χρησιμοποιώντας μια ορατή αντικλεπτική συσκευή. Ένας ηχητικός συναγερμός έχει σχεδιαστεί για να εκπέμπει έναν δυνατό θόρυβο, συχνά το κέρατο του αυτοκινήτου, εάν κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει στο όχημα ενώ ο συναγερμός είναι ενεργοποιημένος. Η ανεπιθύμητη προσοχή που προσελκύεται από το θόρυβο μπορεί να κυνηγήσει έναν πιθανό κλέφτη, λέει το NHTSA. Υπάρχει αρκετή ποικιλία συναγερμών αυτοκινήτου, λέει η Angie's List , αλλά λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να το εγκαταστήσετε μηχανικός ή τεχνικός συναγερμών για εσάς - ειδικά εάν η εγκατάσταση απαιτεί εργασία με το σύστημα καλωδίωσης του οχήματος.

Ορατές συσκευές, όπως κλείδωμα τιμονιού, χάραξη παραθύρου ή λάμψη του συστήματος συναγερμού, μπορεί επίσης να είναι αρκετές για να αποτρέψουν έναν κλέφτη αυτοκινήτου, σύμφωνα με το NHTSA. Εάν δεν είναι σίγουροι ότι μπορούν να φύγουν ήσυχα με το αυτοκίνητο ή φοβούνται ότι θα πιάσουν, η Firestone λέει ότι μπορεί να αποφύγει εντελώς το όχημά σας.

7. Εγκαταστήστε ένα σύστημα ακινητοποίησης οχήματος
Οι κλέφτες μπορούν να παρακάμψουν την ανάφλεξή σας με την "θερμαινόμενη καλωδίωση" του αυτοκινήτου σας, αλλά μπορείτε να αποφύγετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ακινητοποίησης οχήματος, λέει το NHTSA. Σύμφωνα με το NICB, τα συστήματα ακινητοποίησης ενδέχεται να περιλαμβάνουν έξυπνα κλειδιά, διακόπτες kill και έλεγχο ταυτότητας ασύρματης ανάφλεξης. Θα απενεργοποιήσουν ουσιαστικά το όχημα έτσι ώστε ένας κλέφτης να μην μπορεί να το κάνει. Ίσως χρειαστεί να έχετε έναν μηχανικό ή τεχνικό που είναι εξοικειωμένος με την καλωδίωση του οχήματος και τα συστήματα υπολογιστών να εγκαταστήσουν το σύστημα ακινητοποίησης στο όχημά σας, λέει η Angie's List.

8. Εγκαταστήστε ένα σύστημα παρακολούθησης
Μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα παρακολούθησης, το οποίο μπορεί επίσης να ονομαστεί σύστημα ανάκτησης οχήματος. (Όπως και με τους άλλους συναγερμούς, ίσως χρειαστεί να έχετε έναν επαγγελματία να εγκαταστήσετε τη συσκευή.) Όταν το αυτοκίνητό σας κλαπεί, αυτό το σύστημα παρακολούθησης θα χρησιμοποιεί ασύρματη ή / και τεχνολογία GPS για να εκπέμψει ένα σήμα στην αστυνομία ή σε μια υπηρεσία παρακολούθησης του οχήματός σας. τοποθεσία, λέει η NICB. Αυτό μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία να ανακτήσει το όχημά σας πιο γρήγορα.

9. Μην αφήνετε πολύτιμα στο αυτοκίνητό σας
Ένας τρόπος για να προσελκύσετε έναν κλέφτη είναι να αφήσετε ένα πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο ή άλλο αντικείμενο υψηλής αξίας σε μια ιδιαίτερα ορατή περιοχή του αυτοκινήτου σας. Είναι καλύτερο να αφήσετε τίποτα πολύτιμο στο σπίτι, αλλά, αν πρέπει να έχετε κάτι σημαντικό μαζί σας, κρατήστε το μακριά. Η Firestone προτείνει επίσης να βάζετε τιμαλφή στον κορμό πριν φτάσετε εκεί που πρέπει να είστε, καθώς ορισμένοι κλέφτες καλύπτουν χώρους στάθμευσης - αναζητούν άτομα που μεταφέρουν αντικείμενα στον κορμό τους. Μόλις αφήσετε το όχημα, θα σπάσουν στον κορμό για να αρπάξουν ό, τι έκρυψες.

10. Να είστε σε εγρήγορση
Να είστε ενήμεροι για το περιβάλλον σας όταν σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας, λέει το PropertyCasualty360.com . Εάν είστε επιφυλακτικοί για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας ή εάν κάποιος περιπλανιέται γύρω από το χώρο στάθμευσης, είναι καλύτερο να παρκάρετε κάπου αλλού. Η Firestone προτείνει επίσης τον διπλό έλεγχο ότι τα παράθυρα και οι πόρτες του αυτοκινήτου σας είναι κλειστά πριν αφήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς επίβλεψη.

Τι να κάνετε εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί
Εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί, επικοινωνήστε αμέσως με την αστυνομία. Το NHTSA λέει ότι ίσως χρειαστεί να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες στην αστυνομία:

Η χρονιά, η μάρκα, το μοντέλο και το χρώμα του αυτοκινήτου
Αριθμός πινακίδας κυκλοφορίας
Αριθμός αναγνώρισης οχήματος (ονομάζεται επίσης "VIN")
Θα θελήσετε επίσης να ενημερώσετε την ασφαλιστική σας εταιρεία εντός 24 ωρών εάν το όχημά σας έχει κλαπεί, λέει το NHTSA.

Αν και η αυτόματη κλοπή δεν είναι τόσο συνηθισμένη όσο κάποτε, δυστυχώς εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να προστατευτείτε. Ευτυχώς, η λήψη μερικών απλών προφυλάξεων μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τις πιθανότητες κλοπής του αυτοκινήτου σας.

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 



Location

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Top
en_USEnglish