For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic

βρέθηκε ποδήλατο BERETTA Καματερό Αττικής. Ηλεκτρικό Πατίνι Ποδήλατο- Καματερό

  • βρέθηκε ποδήλατο BERETTA Καματερό Αττικής. Ηλεκτρικό Πατίνι Ποδήλατο- Καματερό
Description
Αμοιβή : Price On Call
Date : October 5, 2020
Location : Καματερό, Ελλάδα

Κατηγορία: ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ

ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Καματερό

2020-10-05 18:59:15
ΠΡΟΣΟΧΉ

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΊ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΑΖΊ ΜΟΥ.

Ρόμα αθίγγανος κατά τις 4 το ξημέρωμα ήρθε στο περίπτερο που εργάζομαι και καθώς εγώ με φίλους μας ρωτάει αν θέλουμε ποδήλατο. Την καταλάβαμε την δουλειά και ζήτησε 15€ τον ρώτησα από ποιον είναι κλεμμένο και δεν απαντούσε ανέλαβα λοιπόν προσωπικά να του δώσω ένα 10€ για να αφήσει το ποδήλατο στην κατοχή μου για να βρω τον άνθρωπο ή παιδί που το κλαίει. Προφανώς θα το έκλεψε το βράδυ που κυλάει οπότε εάν εντοπιστεί από κάποιον η απώλεια του να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για να το πάρει. Καματερό Αττικής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μέσω FACEBOOK : https://www.facebook.com/panagiwtis.kamatlrelos   (αντιγράψτε και επικολλήστε την δνση στο στην αναζήτηση FACEBOOK προκειμένου να έρθετε σε επικοινωνία με τον ευρόντα το ποδήλατο ή επικοινωνείστε με το  vresto.com.gr μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Καματερό

Search terms: ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Καματερό

Some advises forΗλεκτρικό Πατίνι Ποδήλατο

.

Ποδήλατο - Ηλεκτρικό πατινι - Βρεθηκε

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την κλοπή του ποδηλάτου σας!
Έτσι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί. Ξέρω ξέρω. Αλλά αντισταθείτε στην επιθυμία να βάλετε τη γροθιά σας σε έναν τοίχο ή να καταρρεύσει σε δακρυγόνο σωρό. Αντ 'αυτού, τραβήξτε τον εαυτό σας και συνεχίστε με τα ακόλουθα 10 βήματα.

Ένα ποδήλατο κλαπεί
Δεν είστε μόνοι: 50% από εμάς θα κλέψουμε τα ποδήλατά μας κάποια στιγμή

Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε το ποδήλατό σας. Ακόμα κι αν δεν το κάνουν, τουλάχιστον θα ξέρετε ότι κάνατε ό, τι μπορούσατε! Και αν χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο ποδήλατο, θα το κάνουν επίσης πιο εύκολο.

Ας ελπίσουμε ότι έχετε ήδη κάνει τα 7 πράγματα που πρέπει να κάνετε ΠΡΙΝ κλέψετε το ποδήλατό σας και έχετε ένα αρχείο πληροφοριών στο ποδήλατό σας. (Εάν δεν το έχετε και έχετε ακόμα ένα ποδήλατο, κάντε το τώρα !)

Αυτό το αρχείο πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις αποδείξεις σας, τη μάρκα, το μοντέλο και τον αριθμό σειράς, μια πλήρη περιγραφή του ποδηλάτου σας και μερικές φωτογραφίες. Τώρα είναι η ώρα που έρχεται πραγματικά χρήσιμο…

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
1. Ειδοποίηση κοινωνικών μέσων
2. Καταγράψτε το ποδήλατό σας ως κλεμμένο
3. Αναφέρετε την κλοπή στην αστυνομία
4. Υποβάλετε μια αξίωση ασφάλισης
5. Αναφέρετέ το στο Kryptonite ή στο OnGuard
6. Ελέγξτε το ebay, το Gumtree, το craigslist
Πώς να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις
Αποκτήστε το ποδήλατό σας πίσω
7. Ελέγξτε τις υπαίθριες αγορές και τα ενεχυροδανειστήρια!
8. Ενημερώστε τα τοπικά καταστήματα ποδηλάτων
9. Βάλτε αφίσες
10. Αγοράστε ένα νέο ποδήλατο
Αγορά ενός κλεμμένου ποδηλάτου
Εκπτώσεις για θύματα κλοπής!
Τυλίγοντας
1. Ειδοποίηση κοινωνικών μέσων
Αποκτήστε τη λέξη σε Facebook, Twitter, Instagram, Tinder, Grindr, οτιδήποτε άλλο! Βάλτε όλα τα στοιχεία του ποδηλάτου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλάβετε πού και πότε το ποδήλατό σας κλαπεί και ζητήστε από τους άλλους να μοιραστούν.

Κλεμμένη ροή ποδηλάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο
Πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων θα δημοσιοποιήσουν το κλεμμένο ποδήλατό σας

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες και προφίλ κοινωνικών μέσων που έχουν ρυθμιστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν εδώ. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί και θα στείλουν tweets στους οπαδούς τους που θα κρατήσουν τα μάτια τους ξεφλουδισμένα για το ποδήλατό σας.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι ιστότοποι;

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν Stolen Bike Alert , Stolen Bikes UK , Stolen Ride London και πιθανώς αρκετά περισσότερα τοπικά για εσάς. Το Google είναι ο φίλος σας εδώ. Αναζητήστε "κλεμμένη ειδοποίηση ποδηλάτου [ όπου ζείτε ]".

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές τοπικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ, αλλά η BikeWatchNYC προσπαθεί να κάνει παρόμοια πράγματα στη Νέα Υόρκη. Ενημερώστε με εάν έχετε άλλα καλά και θα τα προσθέσω εδώ.

2. Καταγράψτε το ποδήλατό σας ως κλεμμένο
Εάν έχετε ήδη δηλώσει το ποδήλατό σας με τα διάφορα διαδικτυακά προγράμματα που παρακολουθούν τα ποδήλατα, τώρα είναι η ώρα να συνδεθείτε και να τους πείτε ότι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί.

Και αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί, μην ανησυχείτε: μπορείτε ακόμα να προσθέσετε το ποδήλατό σας μετά από κλοπή. Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό και προσθέστε τη μάρκα, το μοντέλο, τον σειριακό αριθμό και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε.

Τα μεγάλα είναι το Bike Index (International) 529 Garage (US) και η National Cycle Database (UK).

Δείκτης ποδηλάτων
Bike Index: το μεγαλύτερο πρόγραμμα εγγραφής και ανάκτησης ποδηλάτων στον κόσμο

Μπορώ να προτείνω ιδιαίτερα το Bike Index, καθώς είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη υπηρεσία εγγραφής και ανάκτησης ποδηλάτων στον κόσμο.

Είναι δωρεάν η εγγραφή του ποδηλάτου σας . Είναι πολύ ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας αυτόματα το κλεμμένο ποδήλατό σας σε όλα τα διάφορα κανάλια τους.

Bike Index κλεμμένη ειδοποίηση ποδηλάτου
Bike Index κλεμμένες ειδοποιήσεις ποδηλάτων

Και έχουν επίσης μια προωθημένη υπηρεσία ειδοποιήσεων που θα δημιουργήσει διαφημίσεις Facebook που στοχεύουν συγκεκριμένα ποδηλάτες (και άλλα άτομα που είναι πιθανό να είναι συμπαθητικά), στην περιοχή σας, προειδοποιώντας τους να προσέχουν το ποδήλατό σας.

Είναι σημαντικό να πείτε αυτά τα σχέδια μόλις κλαπεί το ποδήλατό σας. Στη συνέχεια, οι βάσεις δεδομένων τους θα ενημερωθούν έτσι ώστε εάν η αστυνομία ανακτήσει το ποδήλατο, ή σε κάποιον προσφέρεται το ποδήλατο (και ελέγχουν τον σειριακό αριθμό), θα δουν ότι είναι το κλεμμένο ποδήλατό σας.

Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί σε έναν από αυτούς τους οργανισμούς, κάντε το τώρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η μάρκα, το μοντέλο και ο αριθμός σειράς του ποδηλάτου σας.

Ξέρετε τον σειριακό αριθμό σας, έτσι δεν είναι; Εάν όχι και έχετε ακόμα ένα ποδήλατο, πηγαίνετε και βρείτε το τώρα . Θα διαρκέσει μόνο 5 λεπτά και θα σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα και πιθανώς πολλά χρήματα αργότερα.

3. Αναφέρετε την κλοπή στην αστυνομία
Υποβάλετε μια αστυνομική έκθεση το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να μην έχετε ασφάλιση . Ίσως νομίζετε ότι η αστυνομία δεν θα κάνει τίποτα. Ίσως νομίζετε ότι είναι χάσιμο χρόνου.

Η αστυνομία ανακάλυψε κατάστημα ποδηλάτων
Η τεράστια ανακτημένη αποθήκη κλεμμένων ποδηλάτων του Σαν Φρανσίσκο

Αλλά το γεγονός είναι ότι σχεδόν τα μισά κλεμμένα ποδήλατα ανακτώνται τελικά από την αστυνομία. Και ο μόνος λόγος που μόνο το 5% των κλεμμένων ποδηλάτων επιστρέφονται στους ιδιοκτήτες τους είναι ότι η αστυνομία δεν μπορεί να συνδέσει τα ποδήλατα με τους ιδιοκτήτες.

Αλλά αν ανακτήσουν ένα κλεμμένο ποδήλατο και έχετε υποβάλει μια αναφορά με έναν σειριακό αριθμό, θα το συνδέσουν μαζί σας και θα πάρετε το ποδήλατό σας πίσω!

Η υποβολή αναφοράς θα δώσει επίσης στην αστυνομία μια πιο ακριβή εικόνα της έκτασης της κλοπής ποδηλάτων όπου ζείτε, έτσι ώστε ελπίζουμε να είναι σε θέση να διαθέσουν περισσότερους πόρους σε αυτήν.

Συλλέξτε λοιπόν όλες τις πληροφορίες που έχετε στο ποδήλατό σας. Ας ελπίσουμε ότι περιλαμβάνει τη μάρκα, το μοντέλο και τον σειριακό αριθμό, μερικές φωτογραφίες και μια λεπτομερή περιγραφή. Και είτε τηλεφωνήστε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα είτε πηγαίνετε εκεί προσωπικά.

Πρέπει να το κάνετε μόλις κλαπεί το ποδήλατό σας. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας προβλέπει πιθανώς να υποβάλετε μια αστυνομική έκθεση εντός 24 ωρών. Και σίγουρα τόσο η «αντικλεπτική προστασία» του Kryptonite όσο και του OnGuard απαιτούν να αναφέρετε την κλοπή στην αστυνομία εντός 72 ωρών.

Θα πρέπει να τους δώσετε μερικά προσωπικά στοιχεία, τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν το όνομά σας, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης, ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας και μια ταχυδρομική διεύθυνση.

Και θα τους πείτε ό, τι γνωρίζετε για τις περιστάσεις της κλοπής, συμπεριλαμβανομένου του πού, του πότε, του τρόπου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο. Για παράδειγμα, υπάρχουν κάμερες CCTV στην περιοχή που ενδέχεται να δείχνουν κλοπή;

Σε αντάλλαγμα θα σας δώσουν μια αστυνομική έκθεση η οποία είναι φυσικά ζωτικής σημασίας εάν έχετε ασφάλιση ή έχετε εγγραφεί σε ένα από τα προγράμματα «αντικλεπτικής προστασίας» από το Kryptonite ή το OnGuard.

4. Υποβάλετε μια αξίωση ασφάλισης
Ας ελπίσουμε ότι έχετε κάποιο είδος ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Είτε καλύπτεστε από την ασφάλιση του νοικοκυριού σας. Ή έχετε εξειδικευμένη ασφάλιση ποδηλάτων .

Επικοινωνήστε μαζί τους τηλεφωνικά μόλις λάβετε την αναφορά της αστυνομίας. Θα απαιτήσουν τις ίδιες πληροφορίες που δώσατε στην αστυνομία συν τον αριθμό αναφοράς του εγκλήματος από την αναφορά της αστυνομίας και τις αποδείξεις αγοράς σας.

Και πάλι, κάντε το αμέσως μόλις κλαπεί το ποδήλατό σας Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα ορίσουν ότι πρέπει τουλάχιστον να τους ειδοποιήσετε για κλοπή εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος.

Και φυσικά όσο πιο γρήγορα υποβάλετε μια αναφορά, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε ένα νέο ποδήλατο!

5. Αναφέρετέ το στο Kryptonite ή στο OnGuard
Εάν είστε εγγεγραμμένοι είτε στο πρόγραμμα "αντικλεπτικής προστασίας" του Kryptonite είτε στο OnGuard και το ποδήλατό σας ασφαλίστηκε με την κλειδαριά τους όταν κλαπεί, τότε θα πρέπει να υποβάλετε αξίωση.

OnGuard εναντίον Kryptonite
Οι OnGuard και Kryptonite προσφέρουν προγράμματα «αντικλεπτικής προστασίας» παρόμοια με την ασφάλιση

Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε εντός επτά ημερών από την κλοπή και συμπεριλάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Περνάω όλα όσα πρέπει να κάνετε εδώ .

6. Ελέγξτε το ebay, το Gumtree, το craigslist
Δείτε τις λίστες στο ebay , Gumtree και craigslist . Οι κλέφτες συχνά προσπαθούν να πουλήσουν κλεμμένα ποδήλατα μέσω αυτών των ιστότοπων. Αλλά μια μοτοσυκλέτα πιθανότατα δεν θα αναφέρεται μόλις κλαπεί. Ο ευκολότερος τρόπος λοιπόν να παρακολουθείτε τις διαφημίσεις είναι να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις.

Και με τους τρεις ιστότοπους θα πρέπει να εγγραφείτε, ώστε να μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μην ανησυχείτε, είναι δωρεάν).

Στη συνέχεια, αναζητήστε τη μάρκα και το μοντέλο του ποδηλάτου σας και αποθηκεύστε τα κριτήρια αναζήτησης έτσι ώστε τυχόν νέες καταχωρίσεις να σας αποστέλλονται μέσω email.

Πώς να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις
Πώς αποθηκεύετε την αναζήτησή σας; Με το ebay απλώς αναζητήστε την επιλογή "ακολουθήστε αυτήν την αναζήτηση" στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Στο Gumtree υπάρχει ένα κουμπί "Ορισμός ειδοποίησης αναζήτησης". Και στο craigslist είναι ένας σύνδεσμος «αποθήκευσης αναζήτησης».

αναζήτηση ebay
Ρυθμίστε ειδοποιήσεις σε ιστότοπους που χρησιμοποιούνται για την πώληση κλεμμένων ποδηλάτων

Και από τότε και στο εξής, θα λαμβάνετε καθημερινά ένα email με νέες καταχωρίσεις που ταιριάζουν με τη μάρκα και το μοντέλο του ποδηλάτου σας στη γεωγραφική περιοχή που καθορίσατε στην αναζήτησή σας!

Αποκτήστε το ποδήλατό σας πίσω
Τι κάνετε λοιπόν αν το ποδήλατό σας εμφανίζεται σε μια λίστα; Σίγουρα δεν πρέπει να κατηγορείτε τον πωλητή μέσω email ή τηλεφώνου. Θα μπορούσατε να κάνετε λάθος. Και αν έχετε δίκιο, πιθανότατα θα απαλλαγούν από το ποδήλατο προτού να κάνετε κάτι άλλο!

Μπορείτε σίγουρα δεν θα πρέπει να πάει και να αγοράσει πίσω το ποδήλατό σας από αυτούς, είτε! Παράξενο όπως ακούγεται, έχω ακούσει για ανθρώπους που κάνουν ακριβώς αυτό. Αλλά προφανώς βρωμάει την ήττα και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω κλοπή.

Μπορείτε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πρέπει να πάει εκεί για να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσει εκ νέου το ποδήλατό σας τον εαυτό σας, είτε. Κάθε είδους αντιπαράθεση θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε κάτι πολύ άσχημο.

Το λογικό είναι να επικοινωνήσετε με την αστυνομία. Θα σας συμβουλέψουν για την καλύτερη πορεία δράσης. Και ελπίζουμε ότι θα έρθουν ακόμη και να τακτοποιήσουν την κατάσταση!

7. Ελέγξτε τις υπαίθριες αγορές και τα ενεχυροδανειστήρια!
Πολλές κωμοπόλεις έχουν άτυπες περιοχές όπου εμπορεύονται κλεμμένα ποδήλατα. Ίσως γνωρίζετε ήδη πού βρίσκονται στη γειτονιά σας. Εάν δεν το κάνετε, ρωτήστε γύρω.

Αγορά ποδηλάτων Brick Lane
Τα κλεμμένα ποδήλατα πωλούνται συχνά σε λαϊκές αγορές

Για παράδειγμα, στο Λονδίνο, η αγορά Brick Lane είναι γνωστή ως το μέρος για να αγοράσετε και να πουλήσετε κλεμμένα ποδήλατα. Δεν είμαι σίγουρος πώς είναι αυτές τις μέρες, αλλά ήταν ένα πολύ φανερό παζάρι κλεφτών.

Και πάλι, αν εντοπίσετε το ποδήλατό σας, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με την αστυνομία αντί να προσπαθήσετε να επιλύσετε την κατάσταση μόνοι σας.

8. Ενημερώστε τα τοπικά καταστήματα ποδηλάτων
Διαβιβάστε όλες τις πληροφορίες που έχετε με το ποδήλατό σας στα τοπικά καταστήματα ποδηλάτων. Το καθιστά πολύ πιο εύκολο για αυτούς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο αν έχουν ήδη ξεφλουδίσει τα μάτια τους για ένα ποδήλατο σαν το δικό σας.

9. Βάλτε αφίσες
Ίσως αυτή είναι η τελευταία λύση. Αλλά η τοποθέτηση αφισών στην περιοχή σας θα φτάσει σε ένα πλήθος ανθρώπων που δεν θα κάνουν τα άλλα βήματα. Ίσως κάποιος να έχει δει ή να ακούσει κάτι. Αξίζει τον κόπο!

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 



Location

Useful tips for Βρέθηκε

Εύρεση- Βρεθηκε- Γενική κατηγορία

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντοτε αλάνθαστες, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.

Top
en_USEnglish