For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Αγγελίες για χαμένα ζώα

Αγγελίες για χαμένα ζώα

Βρίσκοντας το χαμένο κατοικίδιο ζώο σας

Η γρήγορη δράση και η προσωπική συμμετοχή στη διαδικασία ανάκτησης είναι βασικά στοιχεία για την ανάκτηση του χαμένου κατοικίδιου ζώου σας. Αυτά τα βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ένα χαμένο κατοικίδιο το συντομότερο δυνατό.

Ενημερώστε την κοινότητα για το χαμένο κατοικίδιο ζώο σας

  • Δημοσιεύστε πληροφορίες σχετικά με το ζώο στον πίνακα ανακοινώσεων .
  • Αναζήτηση στον πίνακα ανακοινώσεων που βρέθηκαν για κατοικίδια .
  • Ενημερώστε την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές σας. Δημοσιεύστε φυλλάδια γύρω από τη γειτονιά σας.
  • Επικοινωνήστε με την τοπική υπηρεσία ελέγχου ζώων ή / και αστυνομικό τμήμα μη έκτακτης ανάγκης . Υποβάλετε μια χαμένη αναφορά κατοικίδιων ζώων και ρωτήστε πού θα μεταφερθεί το ζώο σας εάν παραληφθεί από έναν από αυτούς τους οργανισμούς.
  • Ενημερώστε την κτηνιατρική σας κλινική και την εταιρεία μικροτσίπ για να τους ενημερώσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας λείπει. Επιβεβαιώστε ότι έχουν τα τρέχοντα στοιχεία επικοινωνίας για εσάς.

Ψάξτε στη γειτονιά σας

Ψάχνετε στη γειτονιά σας κάθε μέρα μέχρι να βρεθεί το κατοικίδιο ζώο σας Δημοσιεύστε ειδοποιήσεις σε ολόκληρη τη γειτονιά χρησιμοποιώντας μια σαφή, ενημερωμένη φωτογραφία. Μιλήστε με τους γείτονές σας και με οποιαδήποτε γειτονική επιχείρηση. Η προσφορά ανταμοιβής μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη.

Τελικά το βρήκα

Όταν βρεθεί το κατοικίδιο ζώο σας, θυμηθείτε να καταγράψετε τυχόν ειδοποιήσεις που έχετε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο και γύρω από τη γειτονιά σας.

    Αυτοκίνητο

      Σκύλος

      Top
      en_USEnglish