Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

Προσφέρεται αμοιβή 2000 ευρώ σε όποιον μου επιστρέψει το λαπτοπ με τα αρχεία που περιέχει Ηλεκτρονικό είδος- Γκύζη

  • Προσφέρεται αμοιβή 2000 ευρώ σε όποιον μου επιστρέψει το λαπτοπ με τα αρχεία που περιέχει Ηλεκτρονικό είδος- Γκύζη
  • Προσφέρεται αμοιβή 2000 ευρώ σε όποιον μου επιστρέψει το λαπτοπ με τα αρχεία που περιέχει Ηλεκτρονικό είδος- Γκύζη
Περιγραφή
Αμοιβή : €2,000.00 (Δίδεται Αμοιβή)
Ημερομηνία : 27 Οκτωβρίου, 2023
Κατάσταση : Μαύρο
Περιοχή : Γκύζη

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Κλάπηκε-Χάθηκε Ηλεκτρονικό είδος Μαύρο, ASUS ZenBook Flip S13 UX371EA 13.3-inch.

2023-10-27 20:51:11
Βαλίτσα μικρή μπλε πετρόλ χρώματος και λάπτοπ εκλάπησαν από ταξιτζή με Skoda Octavia στις 15 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 6:38 μμ στην οδό Νικολάου Γκύζη 42, κοντά στην πλατεία Γκύζη, στην περιοχή Γκύζη, τκ 11474, στην Αθήνα.

 

Το λάπτοπ είναι μάρκας

ASUS ZenBook Flip S13 UX371EA 13.3-inch.

 

Προσφέρω αμοιβή 2000 ευρώ σε οποιονδήποτε μου επιστρέψει το λαπτοπ μαζί με τα αρχεία που περιέχει και δεν θα αναζητήσω στη συνέχεια ποτέ ξανά το άτομο που το πήρε, θα το κλείσω εκεί το θέμα.

 

Παρακαλώ πολύ όποιον έχει το λάπτοπ μου ή μπορεί να το βρει να μου το επιστρέψει, γιατί έχω μέσα αποθηκευμένη δουλειά και αρχεία που μου χρειάζονται και θα έχω πρόβλημα στην εργασία μου.

 

Το λάπτοπ δεν θα είναι χρήσιμο σε όποιον το έχει, γιατί υπάρχουν διάφορες βλάβες σε αυτό μετά από δύο χρόνια που το έχω χρησιμοποιήσει (όπως η θύρα USB που είναι χαλασμένη), κι επίσης έχει τώρα δηλωθεί κλεμμένο στο διαδίκτυο παγκοσμίως.

 

Επίσης, το λάπτοπ περιέχει διάφορα συστήματα γεωεντοπισμού σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να συνδεθεί στο Ίντερνετ.

Παίρνω ειδοποιήσεις τις τελευταίες μέρες (η τελευταία ειδοποίηση ήρθε στις 27.10.2023 γύρω στις 9 μμ) ότι γίνονται αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου στα Windows του υπολογιστή μου από διάφορες IP διευθύνσεις (μάλλον vpn) και γι αυτό ελπίζω ότι όποιος έχει το λαπτοπ μου δεν θα έχει διαγράψει ακόμα τα αρχεία μου.

 

Προσφέρω αμοιβή 2000 ευρώ σε οποιονδήποτε μου επιστρέψει το λαπτοπ μαζί με τα αρχεία που περιέχει και δεν θα αναζητήσω στη συνέχεια ποτέ ξανά το άτομο που το πήρε, θα το κλείσω εκεί το θέμα.

 

Σας παρακαλώ διαδώστε το μήνυμα μου όπου μπορείτε.

 

Email επικοινωνίας: ciel.viem@gmail.com

 

Ο σειριακός αριθμός του λάπτοπ μου είναι:

MBN0CX08C895…

 

Δεν έχω γράψει μόνον τα τρία τελευταία νούμερα. Αν έχετε το λαπτοπ μου, σας παρακαλώ να σημειώσετε τα τρία τελευταία νούμερα που λείπουν στο μήνυμα σας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Κλάπηκε-Χάθηκε Ηλεκτρονικό είδος Μαύρο, ASUS ZenBook Flip S13 UX371EA 13.3-inch.

Color:Μαύρο

Search terms: Κλάπηκε-Χάθηκε Ηλεκτρονικό είδος Μαύρο, ASUS ZenBook Flip S13 UX371EA 13.3-inch.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 



Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Μπλουζα
elGreek