Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 4 Οκτωβρίου, 2021
Περιοχή : Elefsina, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Κλάπηκε-Χάθηκε Τσάντα Elefsina

2021-10-04 10:53:37
Ξεχάστηκε τσάντα πλάτης με λάπτοπ και χάπια καρδιάς, στο τρένο Κιάτο – Αεροδρόμιο σήμερα 4.10.2021.

Οποίος θα τη βρει παρακαλώ επικοινωνήστε 6948054452

Κλάπηκε-Χάθηκε Τσάντα Elefsina

Search terms: Κλάπηκε-Χάθηκε Τσάντα Elefsina

Some advises forΤσάντα

.

Τι πρέπει να κάνετε εάν οι αποσκευές σας χαθούν στο αεροδρόμιο

Εάν μια αεροπορική εταιρεία δεν σας επιστρέψει την αποσκευή σας εντός πέντε ημερών, η τσάντα μπορεί να χαθεί πραγματικά. Μια αεροπορική εταιρεία ορίζει το «χαμένο» οπουδήποτε από πέντε έως 30 ημέρες, οπότε τόσο εσείς όσο και η αεροπορική εταιρεία συνεχίζετε με την υπόθεση ότι δεν θα δείτε ξανά την τσάντα σας.

Εάν η αεροπορική εταιρεία χάσει τις αποσκευές σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει γραπτή αξίωση για ζημιές. Αυτό μπορεί να απαιτεί διαφορετική φόρμα από την αρχική φόρμα "αποσκευές που λείπουν". Αυτό μπορεί να γίνει στο αεροδρόμιο ή στο διαδίκτυο.

Το μέγιστο ποσό που πληρώνει μια αεροπορική εταιρεία σε χαμένες αποσκευές και το περιεχόμενό τους περιορίζεται γενικά σε 3.500 $ ανά επιβάτη στις εσωτερικές πτήσεις των ΗΠΑ και ένα διαφορετικό ποσοστό ανά επιβάτη για παραδοτέες αποσκευές σε διεθνείς πτήσεις βάσει της Σύμβασης της Βαρσοβίας ή της Σύμβασης του Μόντρεαλ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, εάν πληρώσατε μια χρέωση αποσκευών για την απολεσθείσα αποσκευή σας, η αεροπορική εταιρεία πρέπει να επιστρέψει την αμοιβή σας. Ελέγξτε τον ιστότοπο του μεταφορέα σας για λεπτομέρειες.


Μπορείτε να αγοράσετε προστασία "υπερβολικής αποτίμησης" από την αεροπορική σας εταιρεία εάν οι παραδοτέες αποσκευές σας αξίζουν περισσότερο από αυτά τα όρια, αλλά πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα δεν καλύπτονται ήδη από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη σπιτιού ή του ταξιδιού σας. Ορισμένες εταιρείες πιστωτικών καρτών και ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν επίσης προαιρετική ή αυτόματη συμπληρωματική κάλυψη αποσκευών.

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν συνήθως έναν μακρύ κατάλογο αντικειμένων για τα οποία δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνοι. Αυτά περιλαμβάνουν κοσμήματα, χρήματα, κειμήλια και άλλα τιμαλφή. Αυτά τα αντικείμενα πρέπει πάντα να αφήνονται στο σπίτι ή να συσκευάζονται στην αποσκευή σας.

Οποιαδήποτε διαδικασία διεκδίκησης αποσκευών είναι προφανώς διαπραγμάτευση. Οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως καλύπτουν μόνο την υποτιμημένη αξία ό, τι λέτε ότι χάσατε και όχι την αρχική τιμή αγοράς. Θα ζητήσουν αποδείξεις, ακόμη και για ένα κοστούμι που αγοράσατε πριν από 10 χρόνια. Μπορείτε να επιστρέψετε πολλές φορές πριν φτάσετε σε μια συμφωνία. Η αεροπορική εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει ένα κουπόνι για μελλοντικά ταξίδια αντί μετρητών, κάτι που γενικά είναι καλό μόνο εάν η αξία του κουπονιού είναι διπλάσια για να τριπλασιαστεί μια ικανοποιητική χρηματική αξία και, ακόμη και τότε, μόνο εάν οι όροι του κουπονιού σας επιτρέπουν πραγματικά να ταξιδέψετε.

Τι να κάνετε εάν οι αποσκευές σας κλαπούν
Προχωρήστε κατευθείαν στο καρουσέλ αποσκευών όταν κατεβείτε από την πτήση σας για να ελαχιστοποιήσετε τον πιθανό χρόνο κλοπής της αποσκευής σας. Πολλές αεροπορικές εταιρείες σαρώνουν αποσκευές όταν φορτώνονται στην περιοχή διεκδίκησης αποσκευών και τηρούν αρχεία, ειδικά σε μεγαλύτερα αεροδρόμια. Εάν η αποσκευή σας λείπει αφού αποχωρήσετε από την περιοχή διεκδίκησης αποσκευών, η αξίωσή σας δεν είναι πλέον με την αεροπορική εταιρεία, αλλά με την αστυνομία. Η ασφάλιση του ιδιοκτήτη σπιτιού σας μπορεί να καλύψει μια κλεμμένη βαλίτσα. Αν δεν είναι, σκεφτείτε να αγοράσετε

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek