Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ? Γάτα- Χανιά
Περιγραφή
Αμοιβή : Δωρεάν
Ημερομηνία : 5 Δεκεμβρίου, 2020
Περιοχή : Χανιά, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Γάτα Κλάπηκε-Χάθηκε Χανιά

2020-12-05 12:03:52
Η ΧΡΟΥΧΡΟΥ μας είναι πολύ φίλικη, χάθηκε 21/10 στην ΧΑΛΕΠΑ κοντά στο ξενοδοχείο ακρωτήρι. Είναι στείρωμενη έχει κρεμασμένη κοιλιτσα , κομμενο αριστερό αυτάκι οπως την φωτογραφία. Όταν χάθηκε φορούσε πολύχρωμο λουράκι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα βρεθεί. Παρακαλώ όσοι διαμένετε κοντά εκεί κι δείτε κάποια στα χρώματα της στείλτε μου ένα μήνυμα με μια φωτογραφία ή φωνάξτε την με το όνομα της και πάρτε με ένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ  Τηλ.6980658458

Γάτα Κλάπηκε-Χάθηκε Χανιά

Search terms: Γάτα Κλάπηκε-Χάθηκε Χανιά

Some advises forΓάτα

.

Insert Custom HTML

Κορυφαίες 10 συμβουλές για την εύρεση χαμένων γατών

1) Δεν χάνονται ή δεν θέλουν να βρεθούν όλες οι γάτες που λείπουν. Οι γάτες είναι διάσημες που κρύβονται σε αδύνατα μέρη. Πριν υποθέσετε ότι το γατάκι λείπει, κάντε μια διεξοδική αναζήτηση σε εσωτερικούς χώρους, γύρω από τη βεράντα, το γκαράζ και τις αυλές με οπτικό φακό και τις πιο νόστιμες, μυρωδιές λιχουδιές. Αυτό συμβαίνει όταν μια γάτα που έχει εκπαιδευτεί να ανταποκριθεί στην εντολή «έλα» αποδίδει. Εάν μια γάτα τραυματιστεί, παγιδευτεί ή υπερ-στρες, μπορεί να μην ανταποκριθεί σε μια εντολή, αλλά βελτιώνει τις πιθανότητες. Ναι, μερικές γάτες φεύγουν από το σπίτι για οποιονδήποτε λόγο και δεν θέλουν να βρεθούν. Δοκιμάστε ούτως ή άλλως. Τα στατιστικά στοιχεία για τις χαμένες γάτες που επιστρέφουν στο σπίτι χωρίς παρέμβαση είναι περίπου 2%. Οι αποδόσεις βελτιώνονται με ένα μικροτσίπ και φορώντας ένα κολάρο και ετικέτα. ( Μάθετε γιατί ο Petfinder πιστεύει ότι όλες οι γάτες πρέπει να είναι μικροτσίπ και να φορούν πάντα κολάρο και ετικέτα )

Σχετικές αγγελίες με απολεσθέντες γάτες
[category_show_by_id id='808']

Επιπλέον πληροφορίες
2) Μην χάνετε χρόνο. Εάν γνωρίζετε ότι η γάτα σας λείπει, τραβήξτε το κινητό σας με μια φωτογραφία της γάτας σας μεταφορτωμένη, φακό και λιχουδιές και βγείτε έξω. Φορέστε άνετα ρούχα και άνετα παπούτσια με μαλακή σόλα. Μην πανικοβληθείτε. Αναπνεύστε, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να σκεφτείτε σαν γάτα. Αν ήσουν γάτα που θα πας; Ξεκινήστε γύρω από το σπίτι σας και απλώστε στους άμεσους γείτονες από όλες τις πλευρές. Πού κατευθύνεται συνήθως η γάτα σας; Ποια είναι η πιο πιθανή διαδρομή διαφυγής; Ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους θάμνοι ή κρυμμένα σημεία; Σκύψτε χαμηλά κάτω από βεράντες, σαρώστε ψηλά σε γραμμές οροφής και κλαδιά δέντρων. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι πρόσφατα για να τους τρομάξει; Κατασκευή ή γάτα ή σκύλος νέου γείτονα; Ή έχει συμβεί κάτι πρόσφατα στο σπίτι σας για να τους αναστατώσει. σας αρέσουν τα χημικά από το να καθαρίσετε τα χαλιά σας ή να φέρετε βαλίτσες για ταξίδι;

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 



Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek