Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΠΑΤΙΝΙ NINEBOT MAX SEGWAY Ηλεκτρικό Πατίνι- Αθήνα
Περιγραφή
Αμοιβή : €300.00 (Δίδεται Αμοιβή)
Ημερομηνία : 20 Φεβρουαρίου, 2021
Κατάσταση : Γκρι
Περιοχή : Αθήνα, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Κλάπηκε-Χάθηκε Ηλεκτρικό Πατίνι Γκρι, NINEBOT MAX G30 Αθήνα

2021-02-20 19:02:20
ΚΛΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ (ΘΗΣΕΙΟ) ΣΤΙΣ 20/2/21 ΩΡΑ 17-18

Κλάπηκε-Χάθηκε Ηλεκτρικό Πατίνι Γκρι, NINEBOT MAX G30 Αθήνα

Color:Γκρι

Search terms: Κλάπηκε-Χάθηκε Ηλεκτρικό Πατίνι Γκρι, NINEBOT MAX G30 Αθήνα

Some advises forΗλεκτρικό Πατίνι

.

Πώς να πάρει πίσω το κλεμμένο ποδήλατό σας
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΛΑΠΕΙ; ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΣΑΣ.

Μόλις ξεπεράσετε το αρχικό σόκ  ότι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί - και το αίσθημα διάτρησης που ακολουθεί - μπορεί να αισθανθείτε αβοήθητοι. Το αγαπημένο σας πράγμα στον κόσμο έχει χαθείί. Τα μέσα σας για να μετακινηθείτε έχουν φύγει. Τι μένει, αλλά να κυρτώ στο πεζοδρόμιο και να περιμένουμε να υποχωρήσει η συντριπτική απελπισία;

Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα για πανικό ή αυτο-ήττα. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δράση. Σκεφτείτε θετικά και λειτουργήστε με την υπόθεση ότι θα ανακτήσετε αυτό το ποδήλατο. (Όπως ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας στο Taken, έχετε ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων - δεξιότητες που σας κάνουν εφιάλτη για τους κλέφτες ποδηλάτων . ) Υπάρχουν πολλοί πόροι εκεί έξω που μπορούν να βοηθήσουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κουνήσετε τη γροθιά σας στον ουρανό και, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτές τις εννέα συμβουλές για να επιστρέψετε με ασφάλεια το ποδήλατό σας στην κατοχή σας.

Καταγράψατε τον σειριακό αριθμό του ποδηλάτου σας; Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για παρακολούθηση και αναφορά της κλοπής. Εάν το ποδήλατό σας δεν έχει κλαπεί ακόμη, σταματήστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο τώρα, βρείτε τον σειριακό αριθμό σας και γράψτε το ή αποθηκεύστε το κάπου στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Συνήθως βρίσκεται στον κάτω βραχίονα (αν και μερικές φορές βρίσκεται στον σωλήνα κεφαλής, στο πίσω μέρος, ή αλλού στο ποδήλατο ). Μόλις έχετε τον αριθμό, καταχωρίστε το ποδήλατό σας στο Bike Index , το πιο επιτυχημένο μητρώο ποδηλάτων στον κόσμο όσον αφορά τις ανακτήσεις.

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, τραβήξτε φωτογραφίες του ποδηλάτου σας και οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση που έχετε, όπως η απόδειξή σας. Αυτό δεν είναι υπερβολικό: Κανείς δεν πιστεύει ποτέ ότι θα τους συμβεί κλοπή μέχρι να κοιτάξουν ένα σπασμένο U-lock που κρέμεται από ένα άδειο ράφι ποδηλάτων.

Σειριακός αριθμός ποδηλάτου
Είναι σημαντικό να βρείτε τον χαραγμένο σειριακό αριθμό του ποδηλάτου σας και να τον καταγράψετε κάπου.

Υποβολή έκθεσης αστυνομίας
Ειδοποιήστε τους τοπικούς αστυνομικούς ότι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί. Ζητήστε από έναν αξιωματικό να καταγράψει την αναφορά, εάν μπορείτε, ή να μεταβείτε στο σταθμό με τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένου του σειριακού αριθμού, της μάρκας, του μοντέλου και των φωτογραφιών για την αναφορά. Αν έχετε βίντεο από το συμβάν - ή γνωρίζετε κάμερες παρακολούθησης στην περιοχή - συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες στην αναφορά.

Καταχωρήστε την κλοπή
Εγγραφείτε ότι το ποδήλατό σας κλαπεί στο vresto.com.gr .

Διέδωσέ το
Μοιραστείτε τις ειδήσεις για το κλεμμένο ποδήλατό σας μακριά και ευρέως σε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα. Δημοσιεύστε μια φωτογραφία του ποδηλάτου σας στο Facebook και το Twitter και ζητήστε από τους φίλους σας να αναδημοσιεύσουν. Όσο περισσότερα μάτια έχετε στους δρόμους ψάχνετε για το ποδήλατό σας, τόσο πιθανότερο είναι να το βρείτε.


Η νοσοκόμα της Νέας Ζηλανδίας επανενώνεται με το κλεμμένο ποδήλατό της
Χρησιμοποιήστε τις Ειδοποιήσεις Google
Ρυθμίστε πολλές ειδοποιήσεις Google με πληροφορίες που ταιριάζουν στο ποδήλατό σας Με αυτόν τον τρόπο, εάν εμφανιστεί για πώληση στο διαδίκτυο - ή αν επιτεθεί σε τοπικό κατάστημα ψιλοκομμάτων - θα ειδοποιηθείτε.

Εκατοντάδες ποδήλατα που είχαν κλαπεί κάθονται σε υπεθρια πάρκινγ της αστυνομίας.

Επισκεφθείτε τις υπαίθριες αγορές. Οποιοδήποτε μέρος όπου έχετε δει μεταχειρισμένα ποδήλατα είναι πιθανό μέρος για να καταλήξετε το ποδήλατό σας. Εάν καταφέρετε να το βρείτε, επικοινωνήστε με την αστυνομία - μην κάνετε μόνοι σας μια επιχείρηση ανάκτησης του κλεμμένου ποδηλάτου σας. Εάν το βρείτε στη λίστα  δημιουργήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θέστε ως ενδιαφερόμενο αγοραστή και προσπαθήστε να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή, ώστε να μπορείτε να τα μεταβιβάσετε στην αστυνομία.

Εγγραφείτε σε μια ομάδα αποκατάστασης ποδηλάτων
Εάν ζείτε σε μια πόλη με μια μεγάλη κοινότητα ποδηλάτων, υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι ντόπιοι να δημιουργήσουν μια ομάδα Facebook για την ανάκτηση κλεμμένων ποδηλάτων.

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek