Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • Εξαφάνιση ηλικιωμένου Πτολεμαΐδα. ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ-ΑΤΟΜΩΝ- Πτολεμαΐδα
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 1 Οκτωβρίου, 2020
Περιοχή : Πτολεμαΐδα, Ελλάδα

Κατηγορία: ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ

ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Εξαφάνιση Ηλικιωμένου Πτολεμαΐδα

2020-10-01 06:24:11
Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση  του ηλικιωμένου ΜΑΡΑΠΑ Κων/νου από την Πτολεμαΐδα.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Εξαφάνιση Ηλικιωμένου Πτολεμαΐδα

Search terms: ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Εξαφάνιση Ηλικιωμένου Πτολεμαΐδα

Some advises forΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ-ΑΤΟΜΩΝ

.

Βασικές συμβουλές σχετικά με την εξαφάνιση ατόμου


Επικοινωνία με την Αστυνομία .

Επικοινωνήστε με την αστυνομία μόλις έχετε λόγο να ανησυχείτε.Δεν χρειάζεται να περιμένετε ένα υποχρεωτικό χρονικό διάστημα για να υποβάλετε μια αναφορά αγνοουμένου. ''Όταν πρόκειται για εξαφάνιση σημαντικού προσώπου, αλλοδαπού ή εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι το πρόσωπο που εξαφανίστηκε έπεσε θύμα εγκλήματος ή σπείρας προς προαγωγή στην πορνεία ή όταν πρόκειται περί ψυχοπαθούς που κρίνεται βάσιμα ικανός προς διάπραξη εγκλήματος ή τέλος όταν το εξαφανισθέν πρόσωπο είναι νεότερο των 14 ετών, μετά από αντικειμενική εκτίμηση κάθε συγκεκριμένης περίπτωσης, εκδίδονται αμέσως τοπικές και ειδικές αναζητήσεις από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.  Όσο γρηγορότερα ειδοποιείτε την αστυνομία ότι λείπει το αγαπημένο σας πρόσωπο, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να ξεκινήσουν την αναζήτηση. Μεταβείτε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να υποβάλετε την δήλωση εξαφάνισης.Δώστε στην αστυνομία πληροφορίες σχετικά με το αγνοούμενο άτομο.Για να ολοκληρώσετε την αναφορά αγνοουμένων, θα πρέπει να παράσχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα φυσικά χαρακτηριστικά του αγνοουμένου και την τελευταία γνωστή τοποθεσία. Ετοιμάστε τις ακόλουθες πληροφορίες όταν πηγαίνετε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλετε την αναφορά:·         Τρεις πρόσφατες φωτογραφίες του ατόμου·         Μια φυσική περιγραφή, όπως ύψος, βάρος, ηλικία, χρώμα μαλλιών, χρώμα ματιών κ.λπ.·         Μια περιγραφή των ενδυμάτων και των παπουτσιών που το άτομο φορούσε την τελευταία φορά·         Μια λίστα με τα αντικείμενα που μπορεί να  φέρει το άτομο, όπως κοσμήματα, γυαλιά, φακοί επαφής, αξεσουάρ, πορτοφόλι, κάρτες, ταυτότητα κ.λπ.·         Μια λίστα με αναγνωριστικά χαρακτηριστικά που πιθανόν έχει το υπό αναζήτηση άτομο όπως ουλές, τατουάζ  κτλ.·         Μια λίστα με φάρμακα που πιθανώς λαμβάνει   το άτομο, καθώς και αλλεργίες  και άλλες ιατρικές παθήσεις·         Μια λίστα συγγενών ή φίλων του αγνοουμένου, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας·         Μια λίστα με τα μέρη στα οποία συχνάζει το άτομο·         Μια περιγραφή του αυτοκινήτου του ατόμου ή ενός διαφορετικού τρόπου μεταφοράς (για παράδειγμα ένα ποδήλατο)·         Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τις Αρχές για  την αναζήτηση και τον εντοπισμό του ατόμου .

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 



Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek