Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Θεσσαλονίκη: Άνεργη Βρήκε 15.000 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε στην Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Άνεργη Βρήκε 15.000 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε στην Αστυνομία

    Επίδειξη ανθρωπιάς από άνεργη στην Θεσσαλονίκη που αποφάσισε να παραδώσει στην αστυνομία το τσαντάκι με τα 15.000 ευρώ που βρήκε.
   Ο λόγος για την 47χρονη Ρένα Μαρκοπούλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες βρήκε ένα μαύρο τσαντάκι στο πεζοδρόμιο της οδού Εθν. Αντίστασης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάταια έψαξε να βρει κάποιο στοιχείο για να ανακαλύψει τον ιδιοκτήτη του χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, επικοινώνησε με τον σύζυγό της και από κοινού αποφάσισαν να το παραδώσουν στην Αστυνομία. Όταν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενημερώθηκαν ότι κάποιος άντρας είχε δηλώσει πως έχασε ένα μαύρο τσαντάκι με χρήματα. Ήταν χρήματα της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν ο 40χρονος άντρας και τα είχε μαζί του για την αγορά εμπορεύματος.

Η χειρονομία της Ρένας έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς η ίδια και ο σύζυγός της είναι άνεργοι εδώ και αρκετό καιρό. Να σημειωθεί ότι η Ρένα έλαβε από την επιχείρηση το ποσό των 550 ευρώ ως «ευχαριστώ» για την πράξη της.

άφησε το σχόλιό σου

Μπλουζα
elGreek