Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

Αττική: Δεν δίστασαν να παρασύρουν αστυνομικό και να χτυπήσουν κλωτσιές και γροθιές τους υπόλοιπους προκειμένου να ξεφύγουν.

Ληστές παρέσυραν Αμεσοδρασίτη στην Καλλιθέα – Σοκαριστικές σκηνές, χειροπέδες στους δράστες

 

 

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία με καταδίωξη ληστών που δεν δίστασαν να παρασύρουν αστυνομικό της Άμεσης Δράσης με μοτοσυκλέτα για να αποφύγουν την σύλληψη κατεγράφησαν στην οδό Λασκαρίδου στην Καλλιθέα.

 

Στις 07:50 το πρωί της Τρίτης (21/11) αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκαν από το κέντρο για δυο άτομα που προχωρούσαν στην κλοπή μοτοσυκλέτας μάρκας Honda,από την συμβολή των οδών Υποστράτηγου Παρούση και Σαπφούς.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο μετέβησαν Αμεσοδρασίτες που εντόπισαν ένα άτομο με λευκό κράνος να οδηγεί την μοτοσυκλέτα για την οποία υπήρξε η καταγγελία, ενώ ένα δεύτερο άτομο με μαύρο κράνος οδηγούσε μια παρόμοιας μάρκας μοτοσυκλέτα.

Στην θέα των αστυνομικών οι δράστες κινήθηκαν προς την οδό Λασκαρίδου, ενώ παράλληλα ο ένας από αυτούς εγκατέλειψε την κλεμμένη μηχανή και επιβιβάστηκε σε αυτή του συνεργού του.

Στην συμβολή της Λασκαρίδου με Παρούση, οι αστυνομικοί παρέταξαν τα περιπολικά στη μέση του δρόμου, ενώ οι ίδιοι παρατάχθηκαν στα κενά μεταξύ των οχημάτων σε μια προσπάθεια δημιουργίας ανθρώπινου τοίχους, με σκοπό να εμποδίσουν την διαφυγή των δραστών.

Ο οδηγός της μηχανής αντί να ακινητοποιήσει το όχημα, ανέπτυξε ταχύτητα και παρέσυρε έναν εκ των αστυνομικών, που παρέμεινε στη θέση του.

Μαζί με τον αστυνομικό στο οδόστρωμα βρέθηκαν και οι δράστες, με τους Αμεσοδρασίτες να συλλαμβάνουν τον έναν από αυτούς επί τόπου.

O δεύτερος κατάφερε να απομακρυνθεί λίγα μέτρα από το σημείο, αλλά αστυνομικοί τον καταδίωξαν και του πέρασαν χειροπέδες, παρά το γεγονός πως προσπάθησε να απεγκλωβιστεί χτυπώντας με κλωτσιές και γροθιές τους αστυνομικούς.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες είναι σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: uniformnews.gr

άφησε το σχόλιό σου

Μπλουζα
elGreek