Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • Ψαχνουμε το καλύτερο σπιτάκι Σκύλος- Μάλεμε Χανίων
  • Ψαχνουμε το καλύτερο σπιτάκι Σκύλος- Μάλεμε Χανίων
  • Ψαχνουμε το καλύτερο σπιτάκι Σκύλος- Μάλεμε Χανίων
Περιγραφή
Αμοιβή : Δωρεάν
Ημερομηνία : 19 Ιανουαρίου, 2021
Κατάσταση : Καφέ
Περιοχή : Μάλεμε

Κατηγορία: Βρέθηκε

Βρέθηκε Σκύλος Καφέ

2021-01-19 12:29:25
Αυτός είναι ο Μπάτμαν, τον εγκατέλειψαν σε μια παραλία στα Χανιά που δεν έχει άνθρωπο. Δόξα το θέο, έχει βρεθεί φιλοξενία, όμως η κοπέλα που τον φιλοξενει έχει άλλο ένα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα εξώδα που χρειάζεται ο Μπάτμαν 🦇. Το φαγητό το καλύψαμε προσωρινά. Χρειάζεται όμως να παει στο κτηνίατρο, να κάνει εξετάσεις και τα εμβόλια του για αρχή. Όποιος μπορεί βοηθήσει και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μνμ.

Κάθε ευρώ μετράει.

 

✍️ Επίσης ο Μπάτμαν ψάχνει το παντοτινό του σπιτάκι, μια οικογένεια που θα τον αγαπάει όπως του αξίζει. Είναι ένα χαρούμενο αγόρι, γεμάτο αγάπη και όρεξη για παιχνίδι. Φοβάται τις βροντές, και κλαίει όταν τον αφήνεις ή όταν θέλει να φάει. Είναι μικρός σε ηλικία, μπορεί να μην έχει κλείσει ούτε χρόνο ακόμα… Θα δωθεί μόνο σε πραγματικα φιλόζωους, μόνο για μέσα στο σπίτι. Δεν κάνει για φύλακας ή οτιδήποτε άλλο που θα τον έχουν δεμένο έξω, με αλυσίδα σε κάνενα βαρέλι.

Βρέθηκε Σκύλος Καφέ

Color:Καφέ

Search terms: Βρέθηκε Σκύλος Καφέ

Some advises forΣκύλος

.

Βρέθηκε Σκύλος 

Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου ανησυχεί για την απώλεια του σκύλου του. Αναμφίβολα έχετε ένα σχέδιο για τον εντοπισμό του χαμένου σκύλου σας.  Αλλά τι κάνετε αν βρείτε το κουτάβι κάποιου άλλου; Φυσικά θα θελήσετε να επανενώσετε το σκυλί με τον ιδιοκτήτη του το συντομότερο δυνατό, αλλά πώς μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το κατοικίδιο ζώο να επιστρέψει στη σωστή οικογένεια;

Πώς επικοινωνείτε με τον ιδιοκτήτη; Και πώς μπορείτε να διατηρήσετε τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή γύρω από έναν σκύλο που βρέθηκε εάν αποφασίσετε να το πάρετε στο σπίτι σας ενώ περιμένετε; Έχοντας τις απαντήσεις σε αυτές τις σημαντικές ερωτήσεις μπορεί τελικά να αποδείξει τη διαφορά στο να βεβαιωθείτε ότι ένα χαμένο σκυλί θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Πλησιάζοντας ένα χαμένο σκυλί
Όταν δείτε ένα σκυλί να περιπλανιέται χαλαρά, μην βιαστείτε αμέσως και πιάστε το κολάρο του σκύλου. Παρόλο που είναι σημαντικό να ασφαλίσετε το σκυλί, η ασφάλειά σας είναι επίσης κλειδί. Δεν είναι όλοι οι σκύλοι φιλικοί και ένα χαμένο σκυλί μπορεί να φοβάται, να τονίζει ή να τραυματίζεται.

Πρώτα, δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος του σκύλου . Εάν ο σκύλος φαίνεται χαλαρωμένος, πλησιάστε αργά με το σώμα σας στραμμένο προς τα πλάγια, κάτι που είναι λιγότερο εκφοβιστικό από μια προσέγγιση "head-on". Στη συνέχεια, σκουπίστε και απλώστε το χέρι σας, ώστε ο σκύλος να σας μυρίζει. Κρατήστε το σώμα σας πλάγια και κοιτάξτε μακριά για να βοηθήσετε το σκυλί να νιώσει άνετα μαζί σας. Φτάστε στο κολάρο μόνο όταν ο σκύλος φαίνεται χαρούμενος που βρίσκεται στο πλευρό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κολλήσετε με λουρί ή να διαμορφώσετε ένα προσωρινό ολισθηρό καλώδιο από μήκος σχοινιού. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε  λιχουδιές για να πείσετε το σκυλί πιο κοντά.Εάν ο σκύλος δεν σας πλησιάσει πρόθυμα ή φαίνεται επιθετικός , μην προσπαθήσετε να πιάσετε ή να συγκρατήσετε τον σκύλο. Μερικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν άκαμπτη γλώσσα του σώματος, απογυμνωμένα δόντια και μαλλιά που στέκεται στο τέλος. Θυμηθείτε, μια ουρά που κουνάει σημαίνει μόνο ένα συναισθηματικά ξυπνημένο σκυλί και δεν αποτελεί εγγύηση φιλικής συμπεριφοράς. Αν έχετε απολύτως ανησυχίες σχετικά με τη συμπεριφορά του σκύλου, καλέστε τον έλεγχο των ζώων ή την αστυνομική υπηρεσία, ώστε να μπορούν να αφαιρέσουν με ασφάλεια τον σκύλο και να το φέρουν στις αρμόδιες αρχές.


.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Περιοχή

Useful tips for Βρέθηκε

Εύρεση- Βρεθηκε- Γενική κατηγορία

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντοτε αλάνθαστες, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.

Μπλουζα
elGreek