Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΑΤΙΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΙΚΟ. Πτηνό- Πετρούπολη

  • ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΑΤΙΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΙΚΟ. Πτηνό- Πετρούπολη
  • ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΑΤΙΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΙΚΟ. Πτηνό- Πετρούπολη
Περιγραφή
Αμοιβή : €50.00 (Δίδεται Αμοιβή)
Ημερομηνία : 1 Ιουλίου, 2022
Κατάσταση : Καφέ
Περιοχή : Πετρούπολη, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη

2022-07-01 08:38:27
Σήμερα στην περιοχή της ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, οδό Αγίας Γλυκερίας προέκταση,  μεταξύ Ελαιών και Κλεισούρας, χάσαμε τον παπαγάλο μας και ακούει στο όνομα ΡΙΚΟ. Εάν τον δείτε ειδοποιήστε μας στο 6947263898. Θα δοθεί αμοιβή.

 

Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη

Color:Καφέ

Search terms: Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη

Some advises forΠτηνό

.

Χάθηκε πτηνό ζώο
 

Ανάκτηση κατοικίδιων πουλιών που ξεφεύγουν από το σπίτι
Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες πουλιών , η σκέψη του πουλιού τους να πετάξει είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους. Εάν ένα πουλί τυχαίνει να χαλαρώσει, είναι μια επικίνδυνη κατάσταση επειδή ένα εξημερωμένο πουλί είναι απίθανο να είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του στην υπέροχη ύπαιθρο.

 
Οι καλύτεροι τρόποι για να αποτρέψετε τη διαφυγή του κατοικίδιου ζώου σας είναι να είστε επιμελής σχετικά με τις συνήθειες των «διπλών θυρών» (κλείνοντας εξωτερικές πόρτες πριν ανοίξετε εσωτερικές πόρτες) και τις πρακτικές κοπής φτερών σας , αλλά εάν το πουλί σας δραπετεύσει, υπάρχουν κάποιες άμεσες και μακροπρόθεσμες βήματα που μπορεί να βοηθήσουν το τέλος της δοκιμασίας σε μια ασφαλή ανάρρωση.

 
Αμεση απάντηση
Ο συγχρονισμός είναι κρίσιμος όταν ασχολείστε με ένα fly-away. Για να έχετε τις καλύτερες πιθανότητες ανάκαμψης, πρέπει να ξεκινήσετε τη δράση τη στιγμή που ανακαλύπτετε ότι το πουλί σας λείπει. Χρησιμοποιήστε όλα τα διαθέσιμα άτομα, συμπεριλαμβανομένων όσων μπορούν να κληθούν γρήγορα. Εκχωρήστε εργασίες έτσι ώστε όλα τα άμεσα βήματα να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.

 
 
Αναθέστε αμέσως σε λίγα άτομα να σαρώσουν όλα τα κοντινά δέντρα, πόλους και οποιαδήποτε άλλη εμφανή κούρνια στην ιδιοκτησία σας και τις γύρω περιοχές. Ζητήστε από τους εθελοντές σας να εξετάσουν κάθε δέντρο από γωνίες 360 μοιρών, καθώς ακόμη και τα έντονα χρώματα πουλιά θα κρύβονται από κλαδιά.

 
Αναθέστε σε κάποιον να συγκεντρώσει όλα τα διαθέσιμα δίχτυα ψαρέματος, τα δίχτυα πουλιών και μερικές ελαφριές πετσέτες μπάνιου για να τα μοιράσετε. Εάν μπορείτε να εντοπίσετε το πουλί και αν μπορείτε να το δείτε για να σας δει, μπορεί να θέλει να πετάξει πίσω προς εσάς. χρησιμοποιήστε την πετσέτα για να ρίξετε πάνω από αυτήν, αν μπορείτε.

Επιπλέον Συμβουλές
Φανταστείτε τι βλέπει το πουλί

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη,Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη Σήμερα στην περιοχή της ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, οδό Αγίας Γλυκερίας προέκταση,  μεταξύ Ελα Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Πτηνό Κλάπηκε-Χάθηκε Καφέ, ΚΟΚΑΤΙΛ Πετρούπολη Σήμερα στην περιοχή της ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, οδό Αγίας Γλυκερίας προέκταση,  μεταξύ Ελα Κλεμμένα-Βρέθηκαν