Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • Χαρίζω Πιτ Μπουλ παιχνιδιάρικο δύο ετών Θεσσαλονίκη Σκύλος- Ελευθέριο Κορδελιό
  • Χαρίζω Πιτ Μπουλ παιχνιδιάρικο δύο ετών Θεσσαλονίκη Σκύλος- Ελευθέριο Κορδελιό
  • Χαρίζω Πιτ Μπουλ παιχνιδιάρικο δύο ετών Θεσσαλονίκη Σκύλος- Ελευθέριο Κορδελιό
Περιγραφή
Αμοιβή : Δωρεάν
Ημερομηνία : 1 Δεκεμβρίου, 2021
Κατάσταση : Καφέ
Περιοχή : Ελευθέριο Κορδελιό, Ελλάδα

Κατηγορία: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Καφέ Ελευθέριο Κορδελιό

2021-12-01 17:35:38

Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Καφέ Ελευθέριο Κορδελιό

Color:Καφέ

Search terms: Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Καφέ Ελευθέριο Κορδελιό

Some advises forΣκύλος

.

Χαρίζεται- Διδεται για υιοθεσία σκύλος

1. Ρώτα τριγύρω. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρωτήσετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τους γείτονές σας και τους συναδέλφους σας εάν αυτοί ή κάποιος που γνωρίζουν και εμπιστεύονται, θα ενδιαφερόταν να υιοθετήσουν το σκυλί σας. Τελικά θα νιώσετε πιο άνετα δίνοντας το σκυλί σας σε κάποιον που γνωρίζετε ήδη ότι θα φροντίσει καλά το κατοικίδιο ζώο σας.
Βεβαιωθείτε ότι έχουν το χρόνο να αφιερώσουν σε ένα κατοικίδιο ζώο και αρκετό χώρο για το σκυλί στο σπίτι τους.
Θα μπορούσατε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από τον κτηνίατρό σας. Μπορεί να γνωρίζουν κάποιον που θα ενδιαφερόταν να υιοθετήσει το σκυλί σας.

2 Διαφημίστε το κατοικίδιό σας . Αναζητήστε ένα φροντίδα, καλό σπίτι για το σκυλί σας διαφημίζοντας το κατοικίδιο ζώο σας με διάφορους τρόπους. Δημιουργήστε μια ιδιωτική ανάρτηση στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που μπορούν να δουν μόνο οι φίλοι σας. Τοποθετήστε φυλλάδια σε τοπικά καταστήματα κατοικίδιων ζώων και κτηνιατρικά γραφεία. Συμπεριλάβετε μια εικόνα του σκύλου σας και μερικές πληροφορίες σχετικά με το είδος της προσωπικότητας που έχει ο σκύλος. [4]
Ίσως θελήσετε να αποφύγετε τη διαφήμιση στο διαδίκτυο (εκτός εάν πρόκειται για μια ιδιωτική ανάρτηση που μόνο οι φίλοι και οι γνωστοί σας μπορούν να δουν) επειδή υπάρχουν πολλές απάτες και άτομα που θέλουν να υιοθετήσουν σκύλους για μάχη, εκ νέου πώληση ή άλλους ατυχείς λόγους. Θέλετε να αποφύγετε τέτοιου είδους έρευνες.

3. Συνέντευξη δυνητικών υιοθετών. Όταν βρείτε κάποιον που ενδιαφέρεται να υιοθετήσει το κατοικίδιο ζώο σας (ειδικά αν δεν το γνωρίζετε ήδη), είναι σημαντικό να του ρωτήσετε μερικές ερωτήσεις για να μάθετε αν θα ταιριάζει καλύτερα στο κατοικίδιο ζώο σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχουν το είδος του σπιτιού στο οποίο θέλετε να κατοικεί το κατοικίδιο ζώο σας και ότι είστε σίγουροι ότι θα μπορούσαν να φροντίσουν κατάλληλα το κατοικίδιο ζώο σας.
Για παράδειγμα, εάν γνωρίζετε ότι ο σκύλος σας δεν είναι πολύ καλός με τα παιδιά, θα θελήσετε να ενημερώσετε τους πιθανούς υιοθέτες σχετικά με αυτό το γεγονός και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι τους.
Φροντίστε να ρωτήσετε εάν οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν αρκετό χρόνο να περπατήσουν, να εκπαιδεύσουν και να φροντίσουν το σκυλί. Αν δεν το κάνουν, αναζητήστε άλλους ιδιοκτήτες. Θυμηθείτε ότι είστε υπεύθυνοι για την εύρεση ενός καλού σπιτιού για το σκυλί σας.


4. Ορίστε την ημερομηνία. Μόλις βρείτε έναν υιοθετητή με τον οποίο είστε άνετοι, συμφωνήστε σε μια ημερομηνία για το σκυλί σας να πάει στο νέο του σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία λειτουργεί και για τα δύο μέρη (εσείς και οι υιοθετούμενοι) και συμφωνήστε για το ποιος θα μεταφέρει τον σκύλο.
Φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα τα υπάρχοντα του σκύλου σας στο νέο σπίτι του. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως παλιά παιχνίδια, πιάτα φαγητού, κρεβάτι σκύλου, λουρί και τυχόν τσάντες φαγητού που μπορεί να έχετε.

5. Χρησιμοποιήστε καταφύγια ζώων ως έσχατη λύση. Το να δώσετε το σκυλί σας σε καταφύγιο ζώων θα πρέπει να είναι μια απόλυτη τελευταία επιλογή όταν δεν έχετε άλλη επιλογή. Ο σκύλος σας μπορεί να μην πάρει την προσοχή και τη φροντίδα που χρειάζεται σε ένα καταφύγιο ζώων λόγω των προβλημάτων χρηματοδότησης και της έλλειψης μελών του προσωπικού που αντιμετωπίζουν πολλά καταφύγια σε καθημερινή βάση. Και είναι πολύ πιθανό ότι ο σκύλος θα παραμείνει εκεί για εβδομάδες πριν υιοθετηθεί, αν ακόμη υιοθετηθεί. [5]
Πολλά καταφύγια ζώων είναι καταφύγια θανάτωσης, πράγμα που σημαίνει ότι θανατώσουν τα ζώα που δεν υιοθετούνται μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν θέλετε αυτό να συμβεί στο οικογενειακό κατοικίδιο ζώο σας, οπότε φροντίστε να ρωτήσετε σχετικά με τις πολιτικές ευθανασίας του καταφυγίου προτού παραδώσετε το σκυλί σας. Θέλετε μόνο να δώσετε το σκυλί σας σε ένα καταφύγιο χωρίς ευθανασίες.

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Περιοχή

Useful tips for ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

Γενικές πληροφορίες για αντικείμενα που χαρίζονται

Μάθετε τα καλύτερα μέρη για τη δωρεά του υλικού σας και μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σύστημα για να το κάνετε εύκολα.

Μερικές φορές ένα σημαντικό μέρος της ολοκλήρωσης των πραγμάτων είναι να βγάλεις πράγματα! Πολλοι αναρωτιώνται: «Πώς μπορώ να βγάλω πράγματα από το σπίτι σε άτομα που το χρειάζονται;»

Πώς να δώσετε καλύτερα τα πράγματα σας
Φυσικά, η εύκολη απάντηση είναι χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, αλλά αυτό βγάζει τα πράγματα στο γκαζόν σας, όχι απαραίτητα στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Σε τελική ανάλυση, εάν πετάτε παλιά ρούχα και οι άνθρωποι που κάμπινγκ στο γκαζόν σας χρειάζονται πραγματικά μια γεννήτρια αερίου και κάποιο εφεδρικό υλικό ανάγνωσης, είναι ένα πραγματικό αναντιστοιχία.

Πού πρέπει να δωρίσετε το υλικό σας;
Κατ 'αρχάς, αφιερώστε μισή ώρα ερευνώντας τα διάφορα μέρη όπου μπορείτε να δώσετε το υλικό σας. Πολλοί μη κερδοσκοπικοί θα ήθελαν να έχουν τα προϊόντα σας και διαφορετικά πράγματα μπορεί να πάνε σε διαφορετικά μέρη. Θέλετε να βρείτε μέρη για να δώσετε ρούχα και συσκευές, όπως καταστήματα λιτότητας, . Επιπλέον βιβλία μπορούν να μεταβούν σε βιβλιοθήκες, σχολεία ή σε οργανισμούς

Σκεφτείτε οργανισμούς που παρέχουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και θρησκευτικά ιδρύματα ως χώρους δωρεάς παλιών υπολογιστών, εκτυπωτών και άλλου εξοπλισμού γραφείου που εξακολουθεί να λειτουργεί.

Εάν απαλλαγείτε από ένα αυτοκίνητο και θέλετε να το δωρίσετε σε έναν καλό σκοπό, υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες που θα παραλάβουν ένα δωρημένο αυτοκίνητο. Κάποιοι θα σας πληρώσουν για το αυτοκίνητο. Άλλοι θα δωρίσουν τα έσοδα σε ένα τοπικό μη κερδοσκοπικό. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το πρόγραμμα δωρεάς οχημάτων  που ωφελεί τη δημόσια αναλογία.

Πώς να δώσετε έτσι οι άλλοι θα ωφεληθούν
Εάν θέλετε οι δωρεές σας να μεταφερθούν απευθείας στα χέρια των ατόμων που θα επωφεληθούν, θα θέλατε να εξετάσετε τα διαφορετικά μοντέλα παροχής που είναι εκεί έξω. Είναι εκπληκτικό πόσα ιδρύματα υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα πράγματα σας.

Μπορείτε να δώσετε πράγματα απευθείας σε άτομα που το θέλουν, μεταβαίνοντας στο vresto.com.gr . Στο vresto.com.gr, μπορείτε να βρείτε μια λίστα αλληλογραφίας για την περιοχή σας. Όταν έχετε κάτι να ξεφορτωθείτε, στείλτε μια ειδοποίηση στη λίστα. Εάν κάποιος εκεί έξω το θέλει, συνήθως θα είναι πρόθυμοι να το παραλάβουν, συχνά μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση της καταχώρισης.

Γενικές Πληροφορίες για ζώα που χαρίζονται και αναζητούν νέα στέγη

Είναι μια τεράστια απόφαση να δώσετε το κατοικίδιο ζώο σας, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ή σύντομο είναι το χρονικό διάστημα ιδιοκτησίας. Θυμηθείτε, για οποιονδήποτε λόγο δεν επιλέγετε πλέον να διατηρήσετε αυτό το κατοικίδιο ζώο, ΕΣΕΙΣ είστε το άτομο σε αυτόν τον κόσμο που αγαπά το κατοικίδιο ζώο σας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και δεν θέλετε πλέον το κατοικίδιο ζώο σας! Πρώτα αναρωτηθείτε εάν υπάρχει κάτι σχετικά με το κατοικίδιο ζώο σας συμπεριφορικά ή με προσωπικότητα που θα μπορούσε να εργαστεί για να το διατηρήσετε. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε καλά, μόνιμα σπίτια για εφήβους ή ενήλικα ζώα (όπως ανακαλύπτετε από πρώτο χέρι). Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να είστε υπεύθυνοι και φροντίδα μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή:

Πάρτε το κατοικίδιο ζώο σας στον κτηνίατρο για έλεγχο, εμβολιασμούς και, κυρίως, σπάτουλα / στείρωση! Εάν σκεφτόσασταν ότι το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να κάνει ένα καλό ζώο αναπαραγωγής, ΣΤΑΣΤΕ! Γιατί αναπαράγονται από ένα ζώο που κανείς δεν θέλει πια; Γιατί να φτιάξετε περισσότερα ανεπιθύμητα ζώα σε έναν κόσμο όπου ακόμη και τα μεγάλα κατοικίδια δεν μένουν πολύ καιρό στα πρώτα τους σπίτια; Θέλετε κάποιος να υιοθετήσει το κατοικίδιο ζώο σας ως ΣΥΝΤΑΞΗ, όχι επειδή μπορεί να κάνει ένα καλό ή κερδοφόρο ζώο αναπαραγωγής. Είστε πολύ πιο ικανοί να βρείτε ένα υπεύθυνο, μόνιμο σπίτι τοποθετώντας ένα ήδη αποστειρωμένο κατοικίδιο. Ολοκληρώστε: είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.
Ο ψεκασμός και η στείρωση μειώνουν επίσης τον κίνδυνο που το κατοικίδιο ζώο σας θα φύγει από το επόμενο σπίτι του και βοηθά να διασφαλίσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν θα ούρα σηματοδοτήσει το νέο του σπίτι και έτσι θα γίνει γρήγορα ανεπιθύμητο ξανά!
Εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι ήδη στειρωμένο ή στειρωμένο και δεν έχει δαγκώσει κανέναν, προσπαθήστε να βρείτε ένα νέο σπίτι για το κατοικίδιο ζώο σας μέσω διαφημίσεων. Τοποθετήστε μια αγγελία στην τοπική σας εφημερίδα και ελέγξτε προσεκτικά τυχόν καλούντες. Να είστε απολύτως ειλικρινείς για όλες τις συμπεριφορές του κατοικίδιου ζώου σας, καλές και κακές. Κανένα κατοικίδιο δεν είναι τέλειο και οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο που γνωρίζουν, για το καλύτερο ή το χειρότερο. Κατά τον έλεγχο των καλούντων, πείτε σε κάθε καλούντα ότι κάποιος έχει ήδη έρθει να δει το κατοικίδιό σας, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε ονόματα και αριθμούς τηλεφώνου και αναφορές, για να μπορείτε να τους καλέσετε ξανά. Αυτό σας δίνει μια στιγμή, αν νομίζετε ότι ο καλών δεν είναι σωστός για το κατοικίδιο ζώο σας και δεν βλάπτει κανένα συναίσθημα.
Τραβήξτε μερικές καλές, έγχρωμες φωτογραφίες και δημιουργήστε μερικές αφίσες. Συμπεριλάβετε το όνομα του κατοικίδιου ζώου σας (το εξατομικεύει…) και συμπεριλάβετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του, τις πιο ελκυστικές ιδιότητές του και μερικές οδηγίες για το καλύτερο δυνατό σπίτι: δηλαδή, δεν υπάρχουν μικρά παιδιά, κάποιος που έχει πολύ σπίτι, κανένα άλλο κατοικίδιο, καλό για έμπειρο σκυλί ιδιοκτήτης κ.λπ.
Προσέξτε να επιλέξετε καταφύγιο ζώων. Επισκεφθείτε τα ράφια, γνωρίστε το προσωπικό, εξοικειωθείτε με τις πολιτικές του καταφυγίου. Η πολιτική του No Kill μπορεί να φαίνεται καλή στην αρχή, αλλά όχι εάν ο σκύλος σας θα καταλήξει να ζει τη ζωή του στα ρείθρα. Τα σκυλιά μπορούν να υποβαθμιστούν συναισθηματικά και ψυχικά πολύ γρήγορα σε ένα καταφύγιο, ακόμη και σε ένα καλό καταφύγιο, και κανένας σκύλος δεν πρέπει να υποφέρει τέτοιο άγχος αδιάκοπα, κάθε μήνα, ζώντας σε ένα σκυρόδεμα, ελπίζοντας για αυτό το μαγικό, τέλειο σπίτι.
Εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι επιθετικό, ή έχει τσιμπήσει ή δαγκώσει κάποιον ΠΟΤΕ, τότε παρακαλούμε να λάβετε μια επαγγελματική αξιολόγηση συμπεριφοράς πριν δώσετε το κατοικίδιο ζώο σας. Ελέγξτε επίσης με την πολιτεία και τους τοπικούς νόμους σχετικά με την ευθύνη για την επιστροφή κατοικίδιων ζώων με προηγούμενη γνώση της επιθετικότητας. Μην προσπαθήσετε να βρείτε ένα νέο σπίτι για ένα επιθετικό ζώο χωρίς επαγγελματική βοήθεια.
Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει πρόβλημα συμπεριφοράς, θα το πάει στο επόμενο σπίτι. Πολλά προβλήματα είναι λειτουργικά ή τουλάχιστον διαχειρίσιμα. Επικοινωνήστε με έναν εκπαιδευτή ή σύμβουλο συμπεριφοράς και δείτε εάν δεν είναι δυνατόν να επιλύσετε τα πράγματα, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το κατοικίδιο ζώο σας.
 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚαφέΕλευθέριο Κορδελιό,Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚαφέΕλευθέριο Κορδελιό Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚαφέΕλευθέριο Κορδελιό,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σκύλος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚαφέΕλευθέριο Κορδελιό Κλεμμένα-Βρέθηκαν