Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • ΧΑΘΗΚΕ ΛΕΥΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΣΙΘΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ- Λασίθι
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 30 Σεπτεμβρίου, 2020
Περιοχή : Λασίθι, Ελλάδα

Κατηγορία: ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ

ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Σκύλος Λασίθι

2020-09-30 20:12:18
SOS ακόμα το ψάχνω και θα συνεχίζω να τον ψάχνω μέχρι να βρεθεί Εξαφανίστηκε/κλάπηκε στον Άγιο Γεώργιο οροπέδιο Λασιθίου Κρήτης 3/2/2020 να ξέρετε είναι τσιπαρισμένος θα βρεθεί κάποια στιγμή που θα πάει Πέρασαν 8μήνες

όποιος και να τον έχει κρατήσει να τον επιστρέψει θα παθει κατάθλιψη Γτ τον μεγάλωσα από μωρό μην κάνετε τα κορόιδα και τον κρατάτε τι νομίζετε ότι θα σταματήσω να κοινοποιώ και να ψάχνω θα ψάχνω μέχρι να τον βρώ όποιος τον έχει πάρει σίγουρα θα τον έχει σε σπίτι και κάνει το κορόιδο και ακόμη να σε βρώ Λευτεράκο μου θα κάνω τα πάντα για να ξανά είμαστε μαζί δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μου και συνεχίζω ακόμη να Σ’αγαπάω μακάρι να γυρίσεις σύντομα Σας παρακαλώ πάρα πολύ βοηθήστε με να τον βρώ είναι τα πάντα για εμένα όλη μου η ζωή για οποιαδήποτε πληροφορία   να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα να ξέρουμε τι απέγινε το σκυλάκι μας 6985633678 .

ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΉ   οποίος το έχει να το επιστρέψει γιατι έχει γίνει καταγγελία στο τσιπάκι του από την ημέρα που κλάπηκε θα έχει πρόβλημα με τον νόμο SOS

ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Σκύλος Λασίθι

Search terms: ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Σκύλος Λασίθι

Some advises forΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

.

Χάθηκε Κατοικίδιο -Ζώο

Ακούμε από πολλούς κηδεμόνες που χάνουν τους συντρόφους τους και δεν έχουν ιδέα πώς να τους βρουν. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα μόλις συνειδητοποιήσετε ότι το γατάκι, το κουτάβι ή άλλος σύντροφος ζώου σας λείπει.

1. Αναστείλετε όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις.
Οι καθημερινές σας εργασίες δεν είναι τόσο σημαντικές όσο η ζωή του ζώου σας. Ζητήστε από συγγενείς ή φίλους να φροντίσουν τα παιδιά σας. Πάρτε άδεια από τη δουλειά. Αναβάλλετε τον γάμο σας εάν πρέπει! Κάντε ό, τι χρειάζεται για να κάνετε χρόνο για να αναζητήσετε τον φίλο σας.

2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κολλήσει στο τηλέφωνό σας.
σπίτι-γραφείο-336378_640
Είναι ζωτικής σημασίας να απαντηθεί ο αριθμός που πρόκειται να δημοσιεύσετε παντού. Ως προληπτικό μέτρο, αλλάξτε το εξερχόμενο μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου ή του αυτόματου τηλεφωνητή σας σε κάτι σαν αυτό:

Εάν έχετε πληροφορίες σχετικά με την [γάτα] μου που λείπει, πρέπει να μιλήσω μαζί σας. Αφήστε το όνομα και τον αριθμό σας και επαναλάβετε τα. Εάν δεν έχετε αριθμό επανάκλησης, αυτό το τηλέφωνο θα πρέπει να απαντηθεί από ζωντανό άτομο μεταξύ [x] και [y] σήμερα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με [κάποιον που εμπιστεύεστε απόλυτα] σε [έναν άλλο αριθμό για τον οποίο είστε απόλυτα σίγουροι]. Αν δεν σας τηλεφωνήσω, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσα να ακούσω τον αριθμό σας καθαρά, οπότε δοκιμάστε με ξανά. Ευχαριστώ!

3. Εγγραφείτε με μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία.
Το FindToto ή το Lost My Doggie θα καλέσει αμέσως ή θα στείλει e-mail σε χιλιάδες από τους κοντινούς γείτονές σας για να τους ενημερώσει ότι λείπει ο σύντροφός σας.

4. Δημιουργήστε αντίγραφα της σαφέστερης φωτογραφίας που μπορείτε να βρείτε για το ζώο σας.
cat-636172_640
Προχωρήστε σε ένα κατάστημα όπου μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας, να εκτυπώσετε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα μηχάνημα αντιγραφής, εάν χρειαστεί. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα είναι έγχρωμη, ακριβής και καθαρή. Ζητήστε από τα καταφύγια να αποθηκεύσουν τη φωτογραφία οπουδήποτε διατηρούν φωτογραφίες χαμένων ζώων και δημοσιεύστε την στον πίνακα ανακοινώσεων.

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek