Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • ΧΑΘΗΚΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ-ΜΑΚΡΗ-ΡΑΦΗΝΑ Τσάντα- Νέα Μάκρη
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 7 Νοεμβρίου, 2020
Περιοχή : Νέα Μάκρη, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε Νέα Μάκρη

2020-11-07 12:21:47
ΧΑΘΗΚΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΙΣ 6/11/20 ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6982076348 (ΘΟΔΩΡΗΣ)

Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε Νέα Μάκρη

Search terms: Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε Νέα Μάκρη

7 συμβουλές για τον τρόπο αποφυγής χαμένων αποσκευών

Οι τσάντες χάνονται, κλέβονται, ανοίγονται από ανέντιμους υπαλλήλους ή ανοίγουν κατά το χειρισμό. Το ποσοστό εμφάνισης για αυτό είναι χαμηλό, αλλά συμβαίνει. Ανεξάρτητα από το πόσο χαμηλή είναι η τιμή που θέλετε να αποφεύγετε τις χαμένες αποσκευές κάθε φορά που ταξιδεύετε.

Συμβουλές για τον τρόπο αποφυγής χαμένων αποσκευών. Αυξήστε την πιθανότητα τόσο εσείς όσο και η τσάντα σας να φτάσετε στον προορισμό σας
Οι αποσκευές έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τα ρούχα μας. δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε ένα αντικείμενο αξίας μέσα σε παραδοτέες αποσκευές εάν είναι αναντικατάστατο – ειδικά φωτογραφίες, σημαντικά χαρτιά, φορητοί υπολογιστές ή αντικείμενα υψηλής αξίας, όπως κοσμήματα που θα ήταν δύσκολο να αντικατασταθούν. Ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε με τιμαλφή είναι να τα συσκευάσετε στις αποσκευές σας.

1. Ποτέ μην τοποθετείτε τίποτα που χρειάζεστε εντός των επόμενων 24 ωρών στις αποσκευές σας, όπως φάρμακο ή υλικό παρουσίασης της επιχείρησης.

2. Πετάξτε ασταμάτητα όποτε είναι δυνατόν . φτάσετε νωρίς στο αεροδρόμιο για να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας έχουν αρκετό χρόνο για να τοποθετηθούν σωστά στο πλοίο.

3. Επισυνάψτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στις αποσκευές σας , χρησιμοποιήστε μια ανθεκτική ετικέτα αποσκευών που δεν θα σκιστεί. Και τοποθετήστε ένα αντίγραφο του δρομολογίου σας μέσα στην τσάντα σας, εάν πρέπει να ανοίξει για να προσδιορίσετε την ιδιοκτησία ή τον προορισμό που περιλαμβάνει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου ή μια διεύθυνση email.

4. Χρησιμοποιείτε μόνο κλειδαριές αποσκευών ασφαλείς

5. Στείλτε τις αποσκευές σας μπροστά στον προορισμό σας, με μια υπηρεσία όπως το FedEx,. Σας εξοικονομεί ώρες χρόνου. Δεν χρειάζεται να παραμείνετε στη γραμμή ελέγχου αποσκευών ή να το περιμένετε κατά την προσγείωση Το ξενοδοχείο θα δεχτεί και θα κρατήσει τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να είναι χαμηλότερα από τα τέλη των αεροπορικών εταιρειών για αποσκευές υπέρβαρου ή υπερβολικού μεγέθους (σκεφτείτε αθλητικά εργαλεία). (Η δευτερεύουσα σημείωση συσκευάζει πάντα μια κλίμακα αποσκευών για την αποφυγή χρεώσεων)

6. Τραβήξτε μια φωτογραφία της τσάντας σας με το κινητό σας τηλέφωνο πριν την ελέγξετε σε περίπτωση που την χρειαστείτε αργότερα, εάν κάνετε αξίωση για ζημιά ή απώλεια.

7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει αμέσως την αξίωση αποσκευών – και παραμείνετε δίπλα στον αγωγό αποσκευών όπου βγαίνουν οι αποσκευές για πρώτη φορά. Παρακολουθήστε την παρακάτω είδηση ​​από ένα θύμα κλοπής αποσκευών που δεν ακολούθησε αυτόν τον βασικό κανόνα για το πώς να αποφύγετε τις χαμένες αποσκευές.

 

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε στα ΚΤΕΛ Αθήνα-Νέα Μάκρη,Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε στα ΚΤΕΛ Αθήνα-Νέα ΜάκρηΧΑΘΗΚΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΙΣ 6/11/20 Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε στα ΚΤΕΛ Αθήνα-Νέα Μάκρη,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Τσάντα -βαλίτσα Κλάπηκε-Χάθηκε στα ΚΤΕΛ Αθήνα-Νέα ΜάκρηΧΑΘΗΚΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΙΣ 6/11/20 Κλεμμένα-Βρέθηκαν