Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

Κατηγορία : ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα Πτηνό – Διάφορα Ζώα- Χανιά

  • Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα Πτηνό – Διάφορα Ζώα- Χανιά
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Θέμα : ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ
Ημερομηνία : 18 Σεπτεμβρίου, 2020
Περιοχή : Χανιά, Ελλάδα

Κατηγορία: ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα , Πτηνό – Διάφορα Ζώα,Χανιά

2020-09-18 20:41:27
Χάθηκε παπαγάλος στην περιοχή Άγιος Λουκάς στα Χανιά.Ακουει στο όνομα Τίκα και είναι πολύ φιλική και μικρόσωμη(μέγεθος σαν ένα περιστέρι) Σας παρακαλώ αν κάποιος ακούσει κάτι να φωνάζει επίμονα σε κοντινή περιοχή ή αν έστω την δει κάπου ( Λογικά κάπου ψηλά θα βρει να κάτσει γιατί της αρέσει το ύψος ) Να πάρει τηλέφωνο στο 6984281205 ή 6974333251 ή 2821088298 — στην πόλη Χανια κρητης – chania crete.

Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα , Πτηνό – Διάφορα Ζώα,Χανιά

Search terms: Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα , Πτηνό – Διάφορα Ζώα,Χανιά

Some advises forΠτηνό – Διάφορα Ζώα

.

Χάθηκε πτηνό ζώο
 

Ανάκτηση κατοικίδιων πουλιών που ξεφεύγουν από το σπίτι
Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες πουλιών , η σκέψη του πουλιού τους να πετάξει είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους. Εάν ένα πουλί τυχαίνει να χαλαρώσει, είναι μια επικίνδυνη κατάσταση επειδή ένα εξημερωμένο πουλί είναι απίθανο να είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του στην υπέροχη ύπαιθρο.

 
Οι καλύτεροι τρόποι για να αποτρέψετε τη διαφυγή του κατοικίδιου ζώου σας είναι να είστε επιμελής σχετικά με τις συνήθειες των «διπλών θυρών» (κλείνοντας εξωτερικές πόρτες πριν ανοίξετε εσωτερικές πόρτες) και τις πρακτικές κοπής φτερών σας , αλλά εάν το πουλί σας δραπετεύσει, υπάρχουν κάποιες άμεσες και μακροπρόθεσμες βήματα που μπορεί να βοηθήσουν το τέλος της δοκιμασίας σε μια ασφαλή ανάρρωση.

 
Αμεση απάντηση
Ο συγχρονισμός είναι κρίσιμος όταν ασχολείστε με ένα fly-away. Για να έχετε τις καλύτερες πιθανότητες ανάκαμψης, πρέπει να ξεκινήσετε τη δράση τη στιγμή που ανακαλύπτετε ότι το πουλί σας λείπει. Χρησιμοποιήστε όλα τα διαθέσιμα άτομα, συμπεριλαμβανομένων όσων μπορούν να κληθούν γρήγορα. Εκχωρήστε εργασίες έτσι ώστε όλα τα άμεσα βήματα να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.

 
 
Αναθέστε αμέσως σε λίγα άτομα να σαρώσουν όλα τα κοντινά δέντρα, πόλους και οποιαδήποτε άλλη εμφανή κούρνια στην ιδιοκτησία σας και τις γύρω περιοχές. Ζητήστε από τους εθελοντές σας να εξετάσουν κάθε δέντρο από γωνίες 360 μοιρών, καθώς ακόμη και τα έντονα χρώματα πουλιά θα κρύβονται από κλαδιά.

 
Αναθέστε σε κάποιον να συγκεντρώσει όλα τα διαθέσιμα δίχτυα ψαρέματος, τα δίχτυα πουλιών και μερικές ελαφριές πετσέτες μπάνιου για να τα μοιράσετε. Εάν μπορείτε να εντοπίσετε το πουλί και αν μπορείτε να το δείτε για να σας δει, μπορεί να θέλει να πετάξει πίσω προς εσάς. χρησιμοποιήστε την πετσέτα για να ρίξετε πάνω από αυτήν, αν μπορείτε.

Επιπλέον Συμβουλές
Φανταστείτε τι βλέπει το πουλί

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή
Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Χανιά,Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα , Πτηνό - Διάφορα Ζώα,Χανιά Χάθηκε παπαγάλος στην περιοχή Άγιος Λουκάς στα Χανιά.Ακουει στο όνομα Τίκα και Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Χανιά,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε παπαγάλος Χανιά λέγεται Τίκα , Πτηνό - Διάφορα Ζώα,Χανιά Χάθηκε παπαγάλος στην περιοχή Άγιος Λουκάς στα Χανιά.Ακουει στο όνομα Τίκα και Κλεμμένα-Βρέθηκαν