Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 23 Σεπτεμβρίου, 2020
Περιοχή : Αθήνα, Ελλάδα

Κατηγορία: ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

Χάθηκε η Λιούβια μαύρο σκυλί Λυκαβηττός , Σκύλος,Αθήνα

2020-09-23 21:28:56
Χάθηκε μαύρο αδύνατο σκυλί στο Λυκαβηττό, βράδυ 9/9/2020, το όνομά του είναι Λιούβια, έχει όγκο κάτω από το σαγόνι του, φοράει μπλε τιράντες και είναι «δεμένο» με σκοινί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6951920093 – 2103302538

Χάθηκε η Λιούβια μαύρο σκυλί Λυκαβηττός , Σκύλος,Αθήνα

Search terms: Χάθηκε η Λιούβια μαύρο σκυλί Λυκαβηττός , Σκύλος,Αθήνα

Some advises forΣκύλος

.

Ελπίζουμε ότι το σκυλί σας δεν θα χαθεί ποτέ, αλλά είναι μια ατυχής πραγματικότητα που τα σκυλιά μπορούν, και κάνουν, να περιπλανηθούν ή να φύγουν. Αντί να πιάσετε απροσεξία, γιατί να μην αρχίσετε να προετοιμάζεστε τώρα; Με αυτόν τον τρόπο, αν βρεθείτε να ψάχνετε για χαμένο σκυλί, θα ξέρετε πώς να τους επιστρέψετε στο σπίτι το συντομότερο δυνατό. 

Ακολουθούν συμβουλές για την εύρεση χαμένου σκύλου.1. Ελέγξτε πρώτα το σπίτι σας
Πριν ξεκινήσετε μια ευρεία αναζήτηση για να βρείτε ένα χαμένο σκυλί, βεβαιωθείτε ότι έχουν φύγει. Ο σκύλος σας μπορεί να παγιδευτεί κάπου μέσα στο σπίτι σας, γκαράζ, υπόστεγο αυλής ή αλλού στην ιδιοκτησία σας. Κάντε μια διεξοδική αναζήτηση και σκεφτείτε να έχετε μαζί σας μερικές από τις αγαπημένες απολαύσεις ή παιχνίδια του σκύλου σας.

2. Επεκτείνετε την αναζήτησή σας
Μόλις προσδιορίσετε το σκυλί σας, στην πραγματικότητα, διέφυγε από την ιδιοκτησία σας, ελέγξτε τη γειτονιά σας, τα πάρκα, τα σχολεία και άλλες γειτονικές περιοχές. Σκεφτείτε ότι τα τεχνητά όρια που δεν θα διασχίζατε - βιομηχανικές ζώνες, ιδιότητες γειτόνων κ.λπ. - δεν δημιουργούν εμπόδια σε ένα σκυλί. Εάν μια περιοχή είναι προσβάσιμη, υπάρχει πιθανότητα ο σκύλος σας να έχει περιπλανηθεί. Φυσικά, φροντίστε να ρωτήσετε τους γείτονές σας πριν κάνετε αναζήτηση στις αυλές ή στα κτήρια τους.

3. Γίνετε κοινωνικοί
Μην το πηγαίνετε μόνοι - βρείτε βοήθεια! Πραγματοποιήστε την κλήση, πηγαίνετε από πόρτα σε πόρτα, στείλτε email και αλληλεπιδράστε με το δίκτυο κοινωνικών μέσων. Είναι εκπληκτικό πόσα κατοικίδια βρέθηκαν μετά από μια ανάρτηση στο Facebook. Ελέγξτε για διάφορες τοπικές και περιφερειακές ομάδες χαμένων κατοικίδιων ζώων στο Facebook και δημοσιεύστε φωτογραφίες και αναλυτικές πληροφορίες εκεί.

Το Pawboost θα κοινοποιήσει τη χαμένη ανάρτηση κατοικίδιων ζώων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον ιστότοπό τους και μέσω ειδοποιήσεων μέσω email για όποιον έχει εγγραφεί στην περιοχή σας. Το Reddit έχει περιοχή Lost & Found Pet . Το Craigslist  είναι επίσης ένας κοινός ιστότοπος όπου οι άνθρωποι δημοσιεύουν σχετικά με χαμένα και βρέθηκαν κατοικίδια ζώα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε έναν πόρο για συγκεκριμένη γειτονιά, όπως το Nextdoor . Αυτά τα εργαλεία μπορούν πραγματικά να κάνουν μεγάλη διαφορά.

4. Επισημάνετε και ενημερώστε το μικροτσίπ του σκύλου σας
Εάν ο σκύλος σας είναι μικροτσίπ, τώρα θα ήταν καλή στιγμή να καλέσετε την εταιρεία μικροτσίπ (1) να τους ενημερώσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας λείπει και (2) να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι ενημερωμένα . Εάν ο σκύλος σας δεν έχει μικροτσίπ, παρακαλούμε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό! Τα μικροτσίπ είναι ένα ασφαλές, απλό, φθηνό και αξιόπιστο εργαλείο που βοηθά να χαθούν τα σκυλιά στο σπίτι και να τα κρατήσει μακριά από καταφύγια. Τα μικροτσίπ πραγματικά επανενώνουν οικογένειες και σώζουν ζωές. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας φοράει μια  ανανεώσιμη ετικέτα κωδικού QR από το PetHub , επικοινωνήστε μαζί του επίσης για να ειδοποιήσετε ότι λείπει το κατοικίδιο ζώο σας. Επιπλέον, βεβαιωθείτε και συνδεθείτε στο προφίλ του κατοικίδιου ζώου σας και προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερες ενημερωμένες πληροφορίες.

5. Πηγαίνετε όπου βρέθηκαν κατοικίδια
Σκεφτείτε πού θα πήγατε ένα χαμένο κατοικίδιο ζώο εάν βρήκατε ποτέ ένα χωρίς ταυτότητα. Πιθανότατα θα ήταν σε ένα από τα τοπικά καταφύγια, τις υπηρεσίες ζώων της κομητείας ή ένα τοπικό κτηνιατρικό νοσοκομείο (μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα τοπικά κτηνιατρικά νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης , σε περίπτωση που το κατοικίδιο ζώο σας τραυματίστηκε). Καλέστε ή επισκεφθείτε αυτά τα μέρη και δώστε τους μια τρέχουσα εικόνα του κατοικίδιου ζώου σας. Απλώς να είστε υπομονετικοί με το προσωπικό του καταφυγίου ή του κτηνιάτρου. μπορεί να αντιμετωπίζουν πολλά άρρωστα κατοικίδια ζώα και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να αφήσετε μια αφίσα " Lost Pet " και να επιστρέφετε μαζί τους καθημερινά για να δείτε αν ο σκύλος σας έχει εμφανιστεί. 

6. Πηγαίνετε όπου πηγαίνουν οι άνθρωποι
Επεκτείνετε την προσέγγιση χρηστών ακόμη περισσότερο τοποθετώντας αφίσες " Lost Dog " σε περιοχές με υψηλή κυκλοφορία. Ρωτήστε τοπικά καταστήματα - καφετέριες, παντοπωλεία, εστιατόρια - και την τοπική βιβλιοθήκη σας εάν μπορείτε να κρεμάσετε μια αφίσα. Σκεφτείτε μέρη στην περιοχή σας που προσελκύουν πολλά άτομα τόσο από κοντά όσο και από μακριά. ένας από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να αναγνωρίσει το σκυλί σας. 

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή
Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σκύλος, ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Αθήνα,Χάθηκε η Λιούβια μαύρο σκυλί Λυκαβηττός , Σκύλος, ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Χάθηκε μαύρο αδύνατο σκυλί στο Λυκαβηττό, βράδυ 9/9/2020, το όνομά Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σκύλος, ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Αθήνα,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε η Λιούβια μαύρο σκυλί Λυκαβηττός , Σκύλος, ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Χάθηκε μαύρο αδύνατο σκυλί στο Λυκαβηττό, βράδυ 9/9/2020, το όνομά Κλεμμένα-Βρέθηκαν