Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

Ξεχάστηκαν σε ταξί τσάντες με παπούτσια/ρούχα σεβαστής αξίας. Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 15/9 από την πιάτσα της πλατείας Αριστοτέλους προς Βιοιατρική Ξηροκρήνης. Χάθηκε σε ταξί- Θεσσαλονίκη

Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 19 Σεπτεμβρίου, 2022
Περιοχή : Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί Θεσσαλονίκη

2022-09-19 17:50:40
Ξεχάστηκαν σε πόρτ παγκάζ σε ταξί (αν δεν κάνω λάθος μάρκας skoda) στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 15/9 στις 20:30 το βράδυ. Η διαδρομή ήταν από την πιάτσα της πλατείας Αριστοτέλους προς Βιοιατρική Ξηροκρήνης (Γρηγορίου Κολωνιάρη 55).Τα πράγματα που ξέχασα είναι 2 χάρτινες τσάντες παπούτσια με την επωνυμία “Ανατομικά Σακελλάρη” και μια μεσαία γκρι πλαστική σακούλα με ρούχα και διάφορα ψιλικά.

 

Ειδικά τα παπούτσια είναι σημαντικής αξίας και αναγκαία για την μητέρα μου λόγω της πάθησης της. Επίσης είναι δύσκολο να τα αναπληρώσω πάλι λόγω μεγάλου κόστους.

 

Παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο 6936869654 Στέλιος Κουβέλης.

 

Ευχαριστώ πολύ.

Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί Θεσσαλονίκη

Search terms: Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί Θεσσαλονίκη

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek