Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
  • Μπορείτε να βοηθήσετε? Εξαφάνιση Ανηλίκων- Κορυδαλλός
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 20 Οκτωβρίου, 2021
Περιοχή : Κορυδαλλός, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός

2021-10-20 20:16:10
Στις 18/10/2021 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορυδαλλού, η Ιωάννα-Αικατερίνη Π.,14 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 19/10/2021 για την εξαφάνιση της Ιωάννας-Αικατερίνης Π., 14 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ιωάννα- Αικατερίνη Π., έχει ύψος 1.59 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι κολάν, σκούρα μπλε ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια με χρυσά γράμματα.

Εαν την δείτε επικοινωνήστε άμεσα στο 100 ή 116000

Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός

Search terms: Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός

Some advises forΕξαφάνιση Ανηλίκων

.

Βρείτε το παιδί που λείπει

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει αυτές τις μεθόδους για να βρείτε το αγόρι / κορίτσι που λείπει
Καλεσε την αστυνομια. Φυσικά, αυτός είναι ο πιο άμεσος τρόπος που θα δοκιμάσετε.
Δημοσίευση ειδοποίησης για παιδιά που λείπουν στην τοπική εφημερίδα.
Ζητήστε βοήθεια από τους συγγενείς, τους γείτονες και άλλους γνωστούς σας για να εντοπίσετε το χαμένο ή χαμένο παιδί σας.
Αυτοί οι συνηθισμένοι τρόποι είναι εφαρμόσιμοι, αλλά μόνο ανάλογα με αυτούς τους τρόπους δεν αρκεί για να ανακτήσετε τα παιδιά που λείπουν ή τους εφήβους που διαφεύγουν. Τώρα διαβάστε για άλλους 5 αποτελεσματικούς τρόπους για να βρείτε γρήγορα το χαμένο παιδί σας.

FYI : όταν το παιδί σας θεωρείται αγνοούμενο, θα πρέπει να κάνετε αμέσως ενέργειες Οι πρώτες 24-48 ώρες είναι η πιο κρίσιμη στιγμή για να βρείτε το χαμένο ή χαμένο παιδί σας.

5 αποτελεσματικοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να βρείτε το παιδί σας που λείπει
Σύμφωνα με την έκθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης , 800.000 παιδιά λείπουν κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στον Καναδά, πάνω από 60.582 παιδιά αναφέρθηκαν αγνοούνται. Ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από 150.000 παιδιά εξαφανίζονται ετησίως. Όλοι μας συγκλονίζουμε από αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία.

.

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 


Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός,Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός Στις 18/10/2021 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορυδαλλού, η Ιωάννα-Αικατερί Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Εξαφάνιση Ανηλίκων Κλάπηκε-Χάθηκε Κορυδαλλός Στις 18/10/2021 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορυδαλλού, η Ιωάννα-Αικατερί Κλεμμένα-Βρέθηκαν