Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

Κλοπή κόκκινης τσάντας αεροδρόμιο “Mακεδονία” Τσάντες-Πορτοφόλια- Θεσσαλονίκη

Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 4 Οκτωβρίου, 2020
Περιοχή : Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κατηγορία: ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ

ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Θεσσαλονίκη

2020-10-04 07:21:47
Την 19 .9.2020, ημέρα Σαββάτο, στο αεροδρόμιο “Mακεδονία” της Θεσσαλονίκης, μου έκλεψαν τη μεγάλη κόκκινη σχολική τσάντα μου, η οποία είχε μαύρη πλάτη, μαύρες τιράντες και 4 μεγάλα μαύρα φερμουάρ. Σε αυτήν υπήρχαν 1 λευκό toshiba i-5, 2 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ( 1 intenso k 1 toshiba των 500gb) μέσα σε θήκες εκ των οποίων η μία κόκκινη, 3 κινητά ( 1 windows phone 5etias άσπρο, 1 huawei τριετίας άσπρο- ασημί kai ena redmi note 7 μπλε), κάρτες ΟΤΕ 2, 1 μαύρο πορτοφόλι με βελουδένια υφή με την ταυτότητα μου, κάρτα σχολής, κάρτα βιβλιοθήκης, την άδεια οδήγησης μου και 35Ευρώ, 1 ζευγάρι κρεμ δαντελένια γάντια καλοκαιρινά και 1 ζευγάρι δερμάτινα καφέ με γούνα χειμερινά, 1 βεντάλια λουλουδάτη με δαντέλα λευκή) και διάφορα μικροαντικείμενα όπως κάρτες huawei, sd ακουστικά μωβ, κτλ.

Αν έχετε κατάστημα με υπολογιστές και σας φέρουν τα εργαλεία της δουλειάς μου για διαμόρφωση, παρακαλώ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ. Είναι μέσα η δουλειά μου πολλών ετών. Όποιος πάει να συνδεθεί στον υπολογιστή μου, έχει στο λογαριασμό τη φωτογραφία μου και γράφει το όνομα μου: Αφροδίτη. (Στη φωτογραφία είμαι εγώ λευκόδερμη, πρασινομάτα με μακριά καστανά μαλλιά, οβάλ πρόσωπο και φορώ μια σιελ μπλούζα με γούνινο λαιμό.

Δυστυχώς στο αεροδρόμιο υπήρχε σπείρα……η Ασφάλεια αναζητάει το δράστη….. Από την ημέρα της κλοπής μέχρι σήμερα είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αν κάποιος βρει την περιγραφόμενη τσάντα με τα μηχανήματα της δουλειάς μου, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο 6993580664 άμεσα.

Ευχαριστώ πολύ.

ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Θεσσαλονίκη

Search terms: ΑΠΩΛΕΙΑ-ΚΛΟΠΗ Θεσσαλονίκη

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Μπλουζα
elGreek