Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

Βρέθηκε κινητό samsung πλατεία ηλεκτρικό Αμαρουσίου Κινητά τηλέφωνα-Laptop- Μαρούσι

Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 5 Οκτωβρίου, 2020
Περιοχή : Μαρούσι, Ελλάδα

Κατηγορία: ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ

ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι

2020-10-05 11:26:37
Βρέθηκε 23/9/20 κινητό samsung στην πλατεία απέναντι από ηλεκτρικό Αμαρουσίου έχει 2 κάρτες sim cosmote και vodafone και μία κάρτα μνήμης.

Ο κάτοχος ας επικοινωνήσει με το email [email protected]

ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι

Search terms: ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή

Useful tips for Βρέθηκε

Εύρεση- Βρεθηκε- Γενική κατηγορία

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντοτε αλάνθαστες, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.

Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι,ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι  Βρέθηκε 23/9/20 κινητό samsung στην πλατεία απέναντι από ηλεκτρικό Αμαρουσίου έχει 2 κάρτες sim cosmote κ Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν ΒΡΕΘΗΚΕ-ΕΥΡΕΣΗ Μαρούσι  Βρέθηκε 23/9/20 κινητό samsung στην πλατεία απέναντι από ηλεκτρικό Αμαρουσίου έχει 2 κάρτες sim cosmote κ Κλεμμένα-Βρέθηκαν