Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.
Φωτογραφία προφίλ

Έχασα σακίδιο πλάτης σε ταξί στις 17/12/23 γύρω στις 14.30. Διαδρομή από Μητροπόλεως/Αριστοτέλους για Άγιο Ιωάννη, Καλαμαριά. Το σακίδιο περιέχει παιδικά ρούχα. Χάθηκε σε ταξί- Καλαμαριά

  • Έχασα σακίδιο πλάτης σε ταξί στις 17/12/23 γύρω στις 14.30. Διαδρομή από Μητροπόλεως/Αριστοτέλους για Άγιο Ιωάννη, Καλαμαριά. Το σακίδιο περιέχει παιδικά ρούχα. Χάθηκε σε ταξί- Καλαμαριά
Περιγραφή
Αμοιβή : Παρακαλώ Επικοινωνήστε
Ημερομηνία : 18 Δεκεμβρίου, 2023
Κατάσταση : Γκρι
Περιοχή : Καλαμαριά, Ελλάδα

Κατηγορία: Κλάπηκε-Χάθηκε

Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά

2023-12-18 12:22:33
Ξεχάστηκε σακίδιο πλάτης σε ταξί. 17/12/23 γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Διαδρομή από κέντρο Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως/Αριστοτέλους) προς Καλαμαριά (Άγιο Ιωάννη). Το σακίδιο περιέχει παιδικά ρούχα.

Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά

Color:Γκρι

Search terms: Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά

Προωθείστε  το www.vresto.com.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστούς και φίλους. Βοηθήστε χιλιάδες συνανθρώπους μας να βρούνε αυτό που έχασαν. Γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ, αυτοί που θα ψάχνουν,  αυτό που ΕΣΕΙΣ χάσατε...

 Περιοχή

Useful tips for Κλάπηκε-Χάθηκε

Χρήσιμες συμβουλές  για κλαπέντα απολεσθέντα

Είναι εύκολο να πανικοβληθείτε εάν έχετε χάσει κάτι (ή χειρότερα, κλαπεί από εσάς). Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατή η ανάκτηση κλεμμένων αντικειμένων. Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την αναζήτηση. 

Μάθετε τι να κάνετε όταν χάσετε τα τιμαλφή σας, πώς να τα ανακτήσετε και πώς να αποφύγετε την απώλεια.
Πρόληψη του εγκλήματος και της απώλειας ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες για να αποφύγετε την απώλεια ή την κλοπή των τιμαλφών σας:

Κρατήστε αρχεία. Διατηρήστε σημαντικές πληροφορίες στο χέρι, όπως σειριακούς αριθμούς και αριθμούς αναγνώρισης οχήματος. Αυτά τα αρχεία διευκολύνουν την αναζήτηση κλεμμένων αγαθών.
Χρησιμοποιήστε ψηφιακούς ιχνηλάτες. Είτε πρόκειται για εφαρμογή είτε για συσκευή παρακολούθησης, η τοποθέτηση ψηφιακών φάρων στα τιμαλφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε εάν χαθούν ή κλαπούν.
Κλείδωσέ το. Ενώ οι κλειδαριές δεν είναι πάντα ανθεκτικές, αποθαρρύνουν τουλάχιστον την κλοπή, ειδικά σε δημόσιους χώρους.
Λείπει τηλέφωνο
Όταν το τηλέφωνό σας λείπει, μπορεί να αισθανθείτε και εσείς χαμένος.

Σύμφωνα με την έκθεση του PreyProject για το 2018, το 69,12% των ερωτηθέντων τοποθέτησαν εσφαλμένα το τηλέφωνό τους, ενώ το υπόλοιπο 30,88% είχαν κλέψει τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια του έτους. 1 Στην ίδια αναφορά αναφέρονται το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά ή στη δημόσια συγκοινωνία ως κοινά μέρη όπου πάνω από 800 άτομα που ρωτήθηκαν έχασαν τα τηλέφωνά τους.
Τι να κάνω μετά
Το smartphone σας μπορεί να χαθεί, αλλά δεν ξεχνάμε. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δοκιμάσετε και να το εντοπίσετε:

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού. Το Android και τα iPhone διαθέτουν και τις δύο ενσωματωμένες εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.

Παρόμοιες Αγγελίες
Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά,Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά Ξεχάστηκε σακίδιο πλάτης σε ταξί. 17/12/23 γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Διαδρομή από κέντρο Θεσ Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Κλάπηκε-Χάθηκε Χάθηκε σε ταξί ΓκριΚαλαμαριά Ξεχάστηκε σακίδιο πλάτης σε ταξί. 17/12/23 γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Διαδρομή από κέντρο Θεσ Κλεμμένα-Βρέθηκαν