Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

Σχετικά με το vresto.com.gr

To vresto.com.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα για την αναζήτηση και την εύρεση του προσώπου ,του ζώου ή του αντικειμένου που ψάχνετε.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να αναζητήσετε δωρεάν αυτό που χάσατε , στην βάση δεδομένων μας με όλα τα κλεμμένα, τα χαμένα και τα ανευρεθέντα που καταχωρούνται από χρήστες του site μας σε όλη την Ελλάδα .

Αναζητείστε δωρεάν στη βάση δεδομένων μας ότι χάθηκε , κλάπηκε ή βρέθηκε.

Παρέχουμε μια πολύ απλή ,εύκολη και αποτελεσματική διαδικασία για την αναζήτηση του προσώπου , του αντικειμένου ή του ζώου που χάσατε μέσα από τον χάρτη μας ,συμπληρώνοντας τα κριτήρια αναζήτησης που σας παρέχουμε.

Αν έχετε χάσει οτιδήποτε , τότε μπορείτε να δημοσιεύσετε δωρεάν στo vresto.com.gr , λεπτομέρειες για αυτό που χάσατε ώστε αν κάποιος το βρει και εσείς δείτε αυτό που ψάχνετε εδώ, να μπορείτε να στείλετε μήνυμα και να πάρετε πίσω αυτό που χάσατε.

Συνιστούμε αν αγοράσετε μεταχειρισμένο αντικείμενο, (π.χ ποδήλατο ,κτλ) να βεβαιωθείτε εδώ στη βάση δεδομένων μας ότι το αντικείμενο αυτό δεν είναι κλεμμένο.

Επίσης συνιστούμε να είστε προσεκτικοί σε παραπλανητικές ειδοποιήσεις ή μηνύματα από χρηστές.
Ενδέχεται ψευδώς να σας αναφέρουν ότι έχουν βρει το αντικείμενο ή το ζώο που ψάχνετε με σκοπό να σας αποσπάσουν χρηματικό ή άλλο αντίτιμο εξαπατώντας σας .

To vresto.com.gr είναι μια   αναπτυσσόμενη πλατφόρμα αναζήτησης στην οποία μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε δωρεάν αγγελίες που αφορούν σε υιοθεσίες ( με τις προϋποθέσεις που ο Νόμος ορίζει) ζώων συντροφιάς καθώς και αντικείμενα που θέλετε να χαρίσετε.

Το Vresto.com.gr πάντοτε στα πλαίσια της καλής πίστης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο site να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή.

Το vresto.com.gr δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία ή την πληρότητα τους ούτε αν κακόβουλα κάποιος χρήστης καταχωρήσει ψευδή αγγελία με στοιχεία άλλου.
Π.χ. χρησιμοποιώντας τηλέφωνα, φωτογραφίες/βίντεο, ή όνομα και επώνυμο που δεν του ανήκουν ή αναφέροντας ψευδές γεγονός εύρεσης ή απώλειας.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε έναν από εσάς να βρει αυτό που έχασε!

Είμαστε δίπλα για οποιαδήποτε πληροφορία.

Η Συντακτική Ομάδα του vresto.com.gr

Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σχετικά με το vresto.com.gr - Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ,Σχετικά με το vresto.com.gr κλεμμένο - βρεθηκε - κλεμμένη Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ Σχετικά με το vresto.com.gr Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σχετικά με το vresto.com.gr - Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Σχετικά με το vresto.com.gr κλεμμένο - βρεθηκε - κλεμμένη Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ Σχετικά με το vresto.com.gr Κλεμμένα-Βρέθηκαν