Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ / ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ – ΧΑΜΕΝΑ

ΠΟΔΗΛΑΤΑ / ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ- ΧΑΜΕΝΑ

Πώς να πάρετε πίσω το κλεμμένο ποδήλατό σας!
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ; ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ  .

Μόλις ξεπεράσετε την αρχικό  σοκ  ότι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί  , μπορεί να αισθανθείτε αβοήθητοι. Ένα από τα πιο  αγαπημένα σας πράγματα στον κόσμο έχει κλαπεί . Το μεταφορικό σας μέσο  έχει  αφαιρεθεί .   Δεν είναι η ώρα για πανικό  . Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δράση. Σκεφτείτε θετικά και λειτουργήστε με την πεποίθηση  ότι θα ανακτήσετε  το ποδήλατο σας.  Υπάρχουν πολλοί   εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν.  Ακολουθήστε   τις κάτωθι  συμβουλές που ακολουθούν για να αυξήσετε τις πιθανότητες να επιστέψει το ποδήλατό σας στην κατοχή σας.

Σημειώστε  τον σειριακό αριθμό
Καταγράψατε τον σειριακό αριθμό του ποδηλάτου σας!    Εάν το ποδήλατό σας δεν έχει κλαπεί ακόμη, σταματήστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο τώρα, βρείτε τον σειριακό αριθμό σας και γράψτε το ή αποθηκεύστε το κάπου στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Συνήθως βρίσκεται στον κάτω βραχίονα (αν και μερικές φορές βρίσκεται   στο πίσω μέρος, ή αλλού στο ποδήλατο ). Μόλις έχετε τον αριθμό, καταχωρίστε το ποδήλατό σας με το Bike Index , το πιο επιτυχημένο μητρώο ποδηλάτων στον κόσμο όσον αφορά τις ανακτήσεις.

Tραβήξτε φωτογραφίες του ποδηλάτου σας και οποιαδήποτε άλλη τεκμηρίωση που έχετε, όπως η απόδειξή σας. Αυτό δεν είναι υπερβολικό: Κανείς δεν πιστεύει ποτέ ότι θα του  συμβεί κλοπή μέχρι να κοιτάξει μια σπασμένη  κλειδαριά τύπου U-lock που κρέμεται .

Σειριακός αριθμός ποδηλάτου
Είναι σημαντικό να βρείτε τον χαραγμένο σειριακό αριθμό του ποδηλάτου σας και να τον καταγράψετε κάπου.

Υποβολή έκθεσης αστυνομίας
Ειδοποιήστε τους   αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ότι το ποδήλατό σας έχει κλαπεί. Ζητήστε από έναν αξιωματικό να λάβει  την μήνυση σας κατ’  αγνώστων δραστών .Φροντίστε όταν   μεταβείτε στο Τμήμα να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και  τον σειριακό  αριθμό , της μάρκα , του μοντέλο  και τις φωτογραφίες για την αναφορά σα . Αν έχετε βίντεο από το συμβάν – ή γνωρίζετε κάμερες παρακολούθησης στην περιοχή – αναφέρετε το στους Αστυνομικούς.

Γίνεται ο ίδιος  ντετέκτιβ
Ο Γιώργος Π. ψάχνοντας για το κλεμμένο ποδήλατό του επισκέφθηκε    επιχειρήσεις  με  μεταχειρισμένα ποδήλατα   και  κατάφερε να το βρεί ! Επικοινώνησε με την αστυνομία και αφού καταχέσθηκε το ποδήλατο,   του αποδόθηκε    .Εάν το βρείτε να πωλείτε στο διαδίκτυο   δημιουργήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρουσιαστείτε  ως ενδιαφερόμενος αγοραστής και προσπαθήστε να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή, ώστε να τα δώσετε στην αστυνομία.

Διέδωσέ το
Μοιραστείτε τις ειδήσεις για το κλεμμένο ποδήλατό σας  σε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα. Δημοσιεύστε μια φωτογραφία του ποδηλάτου σας στο Facebook και το Twitter και ζητήστε από τους φίλους σας να αναδημοσιεύσουν. Όσο περισσότερα μάτια έχετε στους δρόμους να  ψάχνουν  για το ποδήλατό σας, τόσο πιθανότερο είναι να το βρείτε. Αναγγείλτε την κλοπή στο

Vresto.com.gr Το αξιόπιστο  όνομα που μπορείς να εμπιστευτείς για να βρεις αυτό που έχασες!!

 

 

Μπλουζα
elGreek