Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

Εξαφάνιση Ανηλίκου ( Παιδιού) 

Εάν ψάχνετε τρόπους για να βρείτε το παιδί σας που λείπει ,  εδώ  είναι  το σωστό μέρος.  Εδώ,  μπορείτε να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες  που θα σας βοηθήσουν να βρέιτε το παιδί σας  .

Πόσος καιρός θεωρείται αρκετός ώστε να πούμε ότι ένα παιδί ,το παιδί σας  έχει εξαφανιστεί; Πρέπει να περιμένω 24 ώρες για να μπορώ να αναφέρω το χαμένο παιδί μου; Η απάντηση είναι: όχι,  αρκεί να επιβεβαιώσετε ότι το αγόρι / κορίτσι σας λείπει κα τότε  μπορείτε να το αναφέρετε αμέσως στην αστυνομία. Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής.

Ως γονέας   είναι η χειρότερη εμπειρία να χάσετε το παιδί σας   . Τι  κάνω όταν το παιδί μου έχει εξαφανιστεί ; Πώς να βρω το   αγόρι / κορίτσι μου; Αυτές οι ερωτήσεις θα συνεχίσουν να περιστρέφονται στο κεφάλι σας όταν το παιδί σας έχει εξαφανιστεί  Για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε γρήγορα το αγόρι / κορίτσι που λείπει, σας παραθέτουμε τους   5 πιο  αποτελεσματικούς τρόπους

Κάλεσε την αστυνομία στο 100 ή 112 . Φυσικά, αυτή είναι η πιο σημαντική ενέργεια σας !
Δημοσίευσε αγγελία για το παιδι  που λείπει  σε  εφημερίδα .
Ζητήστε βοήθεια από τους συγγενείς, τους γείτονες και άλλους γνωστούς σας για να εντοπίσετε το χαμένο ή χαμένο παιδί σας.
‘Οταν το παιδί σας θεωρείται αγνοούμενο, θα πρέπει να κάνετε αμέσως ενέργειες . Οι πρώτες 24-48 ώρες είναι η πιο κρίσιμες   για να βρείτε το χαμένο παιδί σας.

5 αποτελεσματικοί τρόποι που μπορείτε να ακολουθείστε  για να βρείτε το παιδί σας που λείπει.

Τρόπος 1. Προσλάβετε ιδιωτικούς ερευνητές για να βρείτε το παιδί σας.
Οι ιδιωτικοί ερευνητές ενεργούν  συμπληρωματικά  στην έρευνα της  αστυνομίας. Ενώ η αστυνομία εργάζεται σκληρά για να βρει το  χαμένο παιδί σας, πρέπει επίσης συμπληρωματικά  να κάνετε κάτι αντί να περιμένετε χωρίς να κάνετε τίποτα. Με μια καλή  πληρωμή, οι ιδιωτικοί ερευνητές   θα προσπαθήσουν να βρουν το παιδί σας που λείπει. Οι ιδιωτικοί ερευνητές έχουν τους δικούς τους  τρόπους  και μεθόδους για να εντοπίσουν το παιδί σας που λείπει.

Πρέπει να δώσετε στις Αρχές , όλα τα στοιχεία και ό, τι γνωρίζετε για το παιδί σας, συμπεριλαμβανομένου του πού και του  από πότε το παιδί σας λείπει, καθώς  επίσης να δώσετε   την ακριβή  περιγραφή του παιδιού σας.  προσκομίζοντας πρόσφατες φωτογραφίες   . Η αστυνομία και οι ιδιωτικοί ερευνητές  χρειάζονται όσο το δυνατόν πληρέστερη περιγραφή για να εντοπίσουν το παιδί σας που εξαφανίστηκε . Με την από κοινού αναζήτηση αστυνομικών και ιδιωτικών ερευνητών, η πιθανότητα εύρεσης του εξαφανισμένου παιδιού    σας θα αυξηθεί σημαντικά.

Τρόπος 2. Μεταβείτε στον ιστότοπο των αγνοουμένων για να αναφέρετε ότι  το παιδί σας που λείπει
Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που παρέχουν πληροφορίες για εξαφανισμένα παιδιά .  Το Χαμόγελο του Παιδιού στην  Ελλάδα

Τρόπος 3. Χρησιμοποιήστε   κάμερες ασφαλείας για να βρείτε το παιδί σας που λείπει
Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι  κάμερες ασφαλείας . Εάν το παιδί σας έχει φύγει απο το  στο σπίτι σας, οι  κάμερες ασφαλείας στο σπίτι σας (εάν διαθέτετε) θα έχουν  καταγράψει τα πάντα. Για παράδειγμα, εάν το παιδί σας απαχθεί  , μπορείτε να βρείτε ποιος πήρε το παιδί σας. Συνήθως, ο δράστης χρησιμοποιεί   αυτοκίνητο, και μόλις πάρει το παιδί σας, θα εξαφανιστεί γρήγορα οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Οι κάμερες ασφαλείας ενδέχεται να  καταγράψουν τον αριθμό πινακίδας του δαρστη και το πρόσωπό του. Με τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας και τη σαφή εικόνα του δράστη , η αστυνομία μπορεί να εντοπίσει   το αγνοούμενο παιδί σας και να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το χαμένο παιδί σας.

Εκτός αυτού, μπορείτε να ελέγξετε όλα τις  κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα στην  γείτονια  σας, στα πάρκα όπου το παιδί σας πηγαίνει  συχνά, στο σχολείο, στο σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Τρόπος 4. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα ειδοποίησης AMBER .Καλέστε στο 1056 και στο 116000   την Ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στο Facebook, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

Σήμερα στο Amber Alert Hellas συμμετέχουν 61 φορείς.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε το Amber Alert Hellas στην Ελλάδα το 2007.

Τρόπος 5.  Η Βοήθεια  του κοινού – μια μεγάλη βοήθεια  για να βρείτε το παιδί σας που λείπει.

Δημοσιεύστε τις πληροφορίες του παιδιού σας που λείπει στην εφημερίδα, δημιουργήστε φυλλάδια και διανείμετέ τα σε εμπορικά κέντρα, καφετέριες, σχολεία, ΚΤΕΛ   κ.λπ. Επιπλέον, δημιουργήστε μια   σελίδα  στο Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ. και φυσικά αναγγείλατε το γεγονός στο vresto.com.gr  . Όσα περισσότερα άτομα το γνωρίζουν, τόσα περισσότερα μάτια ψάχνουν . Δεδομένου ότι η εξαφάνιση του εξαφανισμένου παιδιού σας έχει δημοσιευτεί  σε πολλά διαφορετικά  σημεία , η πιθανότητα να επιστρέψει το χαμένο παιδί σας είναι μεγάλη. Ένας μεγάλος αριθμός παιδιών και ενηλίκων που λείπουν βρίσκονται με τη βοήθεια του κοινού.

Άλλες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιστέψει το χαμένο παιδί σας

Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που κάποιος θα σας καλέσει και θα σας δώσει πληροφορίες με την τοποθεσία του παιδιού σας που λείπει.
Πηγαίνετε σε πάρκα, κήπους, καταστήματα κ.λπ., όπου το παιδί σας  ήθελε να πηγαίνει τακτικά.
Η Wall Street Journal αναφέρει ότι περίπου 8.000.000 παιδιά εξαφανίζονται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο – ένας τρομακτικός αριθμός   Κρατήσε  την ηρεμία σας, από τα χιλιάδες παιδιά που αγνοούνται, ένα πολύ χαμηλό ποσοστό είναι πραγματικές περιπτώσεις απαγωγής  . Η πλειονότητα των περιπτώσεων εξαφάνισης  επιλύεται μέσα σε λίγες ώρες σε ποσοστό ανάκτησης 97% .

Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους  να βρουν τα χαμένα παιδιά τους. Εάν δείτε μια  ειδοποίηση για εξαφανισμένα παιδιά στο Twitter, το Facebook κ.λπ., θυμηθείτε να κοινοποιείσετε  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η απλή πράξη θα μπορούσε να βοηθήσει καθοριστικά στο να επιστρέψουν στο σπίτι γρήγορα τα εξαφανισμένα  παιδιά .

Εξαφάνιση Ανηλίκων

Μπλουζα
elGreek